Počasí na ČT bude nově před Událostmi

15.12.2011 17:59

Česká televize přijde hned v prvních dnech nového roku s velkou změnou. Od 2. ledna bude vysílat předpověď počasí v novém čase. Bude delší, odstartuje v 18:54 a potrvá do 18:59. Následovat bude hlavní zpravodajská relace Události a poté Branky, body, vteřiny.

Počasí na ČT bude nově před Událostmi
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Deset minut před osmou hodinou večer začne nová relace Počasí ve světě s přibližně pětiminutovou stopáží, která se zaměří na aktuální předpověď počasí ve světě.

Diváci si přáli větší prostor

"Počasí dostává ve zpravodajství větší prostor, jak si přála spousta našich diváků. Bude rozdělené do dvou částí, a každý v nich najde informace, které jsou pro něj nejdůležitější," uvedla vedoucí redakce Předpovědi počasí Taťána Míková. Dodala, že ČT bude nově využívat i evropský výstražný systém, který má s předstihem upozornit na extrémní a nebezpečné projevy počasí nad kontinentem.

Dlouhodobě sledujeme téma: Česká televize

Předpověď počasí bude obsahovat sezonní informace z domova i ze zahraničí, v létě o teplotě vody, v zimě o stavu sněhu na horách. "Vysílací studio a grafika zůstanou stejné. V novém kabátě se Předpověď počasí představí na jaře 2012 společně s novou podobou Událostí," dodal mluvčí televize Ladislav Šticha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…