„Hanba! Eurobolševická totalita je v plném proudu.“ Štěpánek tepe práci novinářů

30.09.2022 14:19 | Ze sítí

První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek upozornil na sociálních sítích na mediální kauzu, kterou vyvolala kandidatura učitelky stření školy z Hradce Králové v dresu SPD, o kterou se začali zajímat novináři.

„Hanba! Eurobolševická totalita je v plném proudu.“ Štěpánek tepe práci novinářů
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

„Redaktorka extremistického plátku Aktuálně.cz Michaela Endrštová, nikoli nepodobná těm nejodpornějším novinářským postavám bolševické žurnalistiky, píše řediteli školy, kde pracuje učitelka, jež uplatnila své základní občanské právo volit a být volen. A jak je v totalitní žurnalistice zvykem, nálepkuje a lže, až se jí od klávesnice kouří,“ napsal na sociální sítě Petr Štěpánek a zveřejnil vzájemnou korespondenci mezi novinářskou a ředitelem školy.
 
 
Redaktorka Aktuálně.cz psala: „Vážený pane řediteli, připravuji článek o učitelích, kteří kandidují za extremistické strany. Vaše paní učitelka Irena Němcová kandiduje za SPD, stranu, která je podle zpráv ministerstva vnitra extremistická a šíří nenávist. Chtěla bych se Vás proto zeptat: Je podle Vás v pořádku, že paní Němcová kandiduje za SPD? Proč ano/ne? Konzultovala s Vámi paní Němcová kandidaturu? Pokud ano, co jste jí poradil? Zjišťujete nějakým způsobem, zda paní Němcová nepromítá své politické názory do výuky?“
 
A reakce ředitele? „Namísto aby zpovykanou neobolševickou redaktorku z totalitního plátku odpálkoval, že svůj nechutný totalitní frňák strká, kam nemá, odpovídá: Co dělají zaměstnanci ve svém volnu, je pouze jejich osobní věc. Věřím, že paní kolegyně dokáže oddělit svoji politickou kariéru od své pracovní pozice, jelikož ze zákona je škola apolitická a já též. Pokud by to od sebe oddělit nedokázala, věřte mi, že se ozvou žáci či rodiče i její přímý nadřízený. Pokud se tak stane, dojde k prošetření vzniklé situace,“ zveřejnil odpověď Štěpánek na sociální síti. 
 
Podle Štěpánka tento příklad demonstruje to, jak se postupně vracíme do totalitní doby. 
 
„Je neuvěřitelné, kam jsme se pod vládou eurobolševické ODS a jejích satelitů 33 let po sametové revoluci dopracovali. Jsme tam, kde jsme byli. Těmi klíči jsme na náměstích vůbec nemuseli zvonit. Hanba, hanba, hanba!“ dodal Štěpánek. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…