„Havlistická fašistická prasata. Jediná forma komunikace s vámi je bič!“ Mladí soudruzi účtují se Štětinou a dalšími

27.12.2016 9:10

Svaz mladých komunistů se na svém webu Komsomol.cz vyjádřil k úmrtí Alexandrovců, kteří zahynuli po pádu letadla v Černém moři. Mimo jiné se obuli do, dle svých slov, havlistických hyen. „Zatímco morální lidé pociťují smutek, česká pravice slaví. Jak jinak – věrna svému morálnímu kreditu bestií a vlastizrádců,“ uvedli mladí komunisté.

„Havlistická fašistická prasata. Jediná forma komunikace s vámi je bič!“ Mladí soudruzi účtují se Štětinou a dalšími
Foto: Hans Štembera
Popisek: Koncert Alexandrovců ve sportovní hale

Ty rozlítila například slova europoslance Jaromíra Štětiny z TOP 09, který uvedl, že Alexandrovci jsou vojáci. „Byli osudem ušetřeni potupy tance na hrobech mrtvých z Aleppa. Těch mrtvých, které zabili jejich kolegové ve zbrani,“ uvedl Štětina.

„Řada slušných lidí se však těší, až zatancuje na jeho vlastním hrobě za tyto a jiné výroky, kterým se zařadil mezi hnědé košile. Další antikomunistická a liberální zfašizovaná chamraď se přidává. Konečně jste odhodili masky lidí a teď národ vidí, že jste zrůdy a kreatury!“ rozlítili se mladí komunisté a všem těmto lidem vzkázali, že jsou havlistická fašistická prasata. „Jediná forma komunikace s vámi je bič!“ sdělili.

  • Původní text ZDE

Dnes je podle nich naprosto jasné, že národní čest si ubráníme jen deratizací hnědých potkanů a vytržením tohoto fašistického plevele.

„Věčná sláva obětem leteckého neštěstí, upřímná soustrast pozůstalým, ruskému národu a kulturnímu světu!“ uzavřeli ve svém prohlášení.

Nutno dodat, že od Svazu mladých komunistů se již v minulosti distancovala jak sama KSČM, tak i Komunistický svaz mládeže. A stejně jako „komsomolci“ nyní truchlí nad tragickým osudem Alexandrovců, v roce 2011 naopak upoutali pozornost tím, že po smrti exprezidenta Václava Havla zveřejnili výzvu „Národe oslavuj, zemřel nepřítel lidu Václav Havel“.

Potvrdili, že se s nimi nemáme bavit

"Vím o tom, ale jsem nesmírně časově zaneprázdněn, takže jsem onen text ještě nečetl. Ale chystám se k tomu. Nechce se mi ale komentovat cizí občanské sdružení, je to stejné jako komentovat zahrádkáře," uvedl v minulosti k výzvě komsomolců pro ParlamentníListy.cz lídr KSČM Vojtěch Filip. Existují prý občanská sdružení, ke kterým se KSČM hlásí a má s nimi smlouvu o spolupráci.

"Mohu jmenovat třeba Svaz důchodců a jiné spolky. Ale se SMKČ smlouvu nemáme a upřímně, osobně o ni ani nebudu usilovat, to přiznávám dobrovolně bez mučení," nechal se slyšet Filip. Je mu prý líto lidí, kteří nemají úctu před živými a dokonce před mrtvými.

Mladí komunisté, ač jsou podle Filipa nezávislým sdružením, jsou přesto často vidět na komunistických akcích a k Filipově parlamentní straně se otevřeně hlásí. Pravidelně také navštěvují se svým infostánkem tradiční prvomájová setkání komunistů na pražském Výstavišti.

"Normálně to nečtu, ale přátelé mě na to upozornili, takže jsem to už viděl. Věci, které jsou v příkrém rozporu s programem KSČM, se na jejich webu objevují opakovaně. Jejich včerejší prohlášení ke skonu Václava Havla je pro mne jednoznačným potvrzením správnosti našeho rozhodnutí jasně se od jejich hnutí distancovat," neskrýval v té době rozhořčení nad výroky levicových extremistů Jiří Dolejš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…