„Očkování? Genocida.“ Slavná Češka miluje pavouky. I když ji jeden kousl

24.02.2021 11:22

Očkování proti koronaviru je obvykle nazýváno jako „světlo na konci tunelu“. Někteří to ale vidí jinak. Například Helena Houdová, Miss České republiky z roku 1999 a dnes „sexuální koučka“, ta hovoří o genocidě.

„Očkování? Genocida.“ Slavná Češka miluje pavouky. I když ji jeden kousl
Foto: Screen Youtube
Popisek: Helena Houdová, Miss ČR 1999

Houdová dnes žije na ostrově Bali, momentálně uzavřeném, v souladu s přírodou. Vyznává alternativní způsob života a tři její děti ani nechodí do školy.

Anketa

Kdo je pro vás nejdůvěryhodnější?

57%
2%
hlasovalo: 25406 lidí

A rovněž má kategorický odpor k očkování. „Myslím si, že to je genocida,“ říká.

Svůj negativní názor ale nechce dávat příliš najevo, protože má obavy, že některým lidem jde o to, aby společnost na tomto tématu rozdělili. „Co si myslím o vakcinaci, je jedno. Nechci, aby nás rozdělili tím, že si myslím třeba něco jiného,“ říká s tím, že nikomu nechce nic vysvětlovat ani vyvracet.

HELENA HOUDOVÁ O OČKOVÁNÍ

„Já jsem zodpovědná za své zdraví, nepředávám ho do rukou žádné jiné osobě,“ dodala ještě někdejší modelka. To ovšem není tak úplně pravda. Nedávno se dala do rukou lékařů a skončila na kapačkách, když ji na Bali kousl nebezpečný pavouk.

„Kousance stále mám, pomáhá mi nejvíc kurkuma. Používám protizánětlivé rostliny - česnek, aloe vera, papáju, v kapačce mám železo, béčko, koloidní stříbro, výtažek ze zázvoru, kurkumy, lysin a další věci,“ prozradila následně bulváru.

VÍCE ZDE

„Ukázala se mi bezmoc. Že se nemůžu ochránit, stejná energie, jako když jsem byla malá a doma mě bili. Úplná bezmoc,“ líčila dále svou zkušenost.

Kromě toho Houdovou traumatizovalo, že kvůli ní bylo ubližováno pavoukům. „Když jsem to tady teď nechala vyčistit, hrozně jsem plakala, protože zabíjeli pavouky a mně to trhalo srdce,“ uvedla. Zároveň k tomu poznamenala, že „medicína pavouka je rovnováha mezi duševním a fyzickým principem“.

Lidé na sociálních sítích po přečtení příspěvku Heleny Houdové o genocidě obvykle nenacházejí slova. Spíše je zaujalo její povolání „sexuální koučky“ a úvahy o menstruační krvi. Někteří ale uznali, že „s lidmi, jako je Helena Houdová, je tento svět hezčí“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…