„Odvléct ho z toho pruhu, zmr*a. Vzpurné rovnou do antonu!“ Aktivisté vytočili Novotného do běla

09.07.2023 8:52

MONITORING SÍTÍ Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) se velmi zostra obul do aktivistů, kteří blokují dopravu na pražské magistrále. Padla nevybíravá slova: kreténi, debilové, banda zmrdů. „Nemají podporu a chovají se jako prasata,“ napsal Novotný.

„Odvléct ho z toho pruhu, zmr*a. Vzpurné rovnou do antonu!“ Aktivisté vytočili Novotného do běla
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Řeporyjský starosta Pavel Novotný

„Okamžitě ho odvléct, zmrda, násilím z toho pruhu. Nechápu, proč to neřeší PHM v taktických vestách + ostří dopraváci z prezidia, tito debilové se po dvojím neuposlechnutí výzvy VLEČOU ZA FLÍGR DO PRDELE a vzpurné rovnou do antonu. Ano, jako tehdy. Kreténi. To nemá s občanskou společností co dělat. To je terror, je to braní rukojmích a s těmi debily se má úměrně tomuto zacházet: NEKOMPROMISNĚ A S RAZANCÍ. Tohle je hovno razance. Nesnáším šolíchačky,“ napsal ostře, jak je mu zvykem, starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS).

Reagoval tak na video, na němž jsou patrní aktivisté blokující provoz magistrály, a policisté, kteří je vykazují do jednoho pruhu. Zároveň je u videa komentář, že „policie prý špatně zabezpečila bezpečnost aktivistů“.

„Vaše nenávist k občanské společnosti začíná připomínat nějaký záchvat. Neberte to tak vážně, a když už , tak s myšlenkou, že jednou můžete podobný protest potřebovat klidně Vy," komentuje pak Novotného slova jeden z uživatelů.

„Melee o koze a jà o voze, pane. Toto nemá co delat s občanskou spolecností. Toto je banda zmrdů v levém pruhu. Sorry. Nemají podporu a chovají se jako prasata,“ pokračuje ve své dikci Novotný.

„Karle, příteli.. Oni reprezentují stolní společnost a oba víme, že cíleně ucpávají magistrálu, aby o sobě dali vědět. Na magistrále jezdí auta. má to tři pruhy, ať si stojí u strany řvou si svoje píčoviny, ale nelezou mi do cesty. Jsou to nátlakové blokády. Mlátit. Promiň,“ dodává ještě Novotný.

Na Novotného pak reagovali ještě aktivisté snímkem ze 17. listopadu 1989. „Jako tehdy. Zmlátit, ostříhat, zavřít. To byl svět ještě v pořádku,“ podotýkají rádoby ironicky.

„Tito lidé demonstrovali proti společenskému systému postaveném na potlačování lidských práv a svobod. Ještě jednou se srovnávejte s Národní třídou, vy čuráci a dáme si konečně fakt taneček. Ubožáci. Že se nestydíte," reagoval naštvaně Řeporyjec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

psychopat, který donutil Bartošovou , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseaspan , 09.07.2023 10:27:20
k sebevraždě, na Internet nepatří. Ostatně , je to stejný vůl jako ti aktivisté.

|  13 |  0

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …