„Pomůže nám kravský trus? Pobavilo. Katastrofa, ti ministři.“ Babiš šel do otáček

06.05.2022 21:05 | Ze sítí

Někdejší premiér Andrej Babiš (ANO) si ve svém facebookovém příspěvku vzal na paškál ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečku (KDU-ČSL). A nejen jeho...

„Pomůže nám kravský trus? Pobavilo. Katastrofa, ti ministři.“ Babiš šel do otáček
Foto: Screen FB Andreje Babiše
Popisek: Andrej Babiš

„Další neuvěřitelnou věc jsme se dozvěděli od trojnásobného ministra Mariana Jurečky. Proč trojnásobného? Protože ti ministři na životním prostředí a na zemědělství – takovou katastrofu jsme tady ještě neměli!“ zahájil Babiš.

„Pan ministr zemědělství říká, že nejdřív bude kontrolovat marži řetězců, potom zjistil, že je to hloupost, tak teď chce zrušit slevy. Takže chce navýšit ceny potravin, abyste tomu rozuměli,“ dodal expremiér.

„A co nám sdělil pan trojnásobný ministr? Když Putin zavře kohoutky s plynem, pomůže kravský trus! Říká pan Jurečka. Tak to mě fakt dobře rozesmálo. Možná by bylo dobré si zjistit, kolik hnojiv zemědělci používají a kolik toho kravského trusu a kolik těch krav, kterých je stále méně, vůbec máme. Takže to je skutečně jenom taková příhoda, jak někteří ministři jsou kompetentní. Připomíná to ten film, jak to bylo... Slunce, seno...“ uzavřel Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…