„Smradlavý havloid“ Rejžek napadl herce kvůli kebabu. A šlo i o Zemana

22.10.2019 7:11

Český hudební i filmový kritik a novinář Jan Rejžek se vážně i nevážně zamyslel nad děním posledních dní. V nadsázce označil sám sebe za „smradlavého havloida“, server ParlamentníListy.cz za „žumpu“ a prezidenta Miloše Zemana za zdravého člověka, který se vrátil ze „čtyřdenního detoxu“. Herci Ivanu Vyskočilovi doporučil, aby se zavřel doma a vůbec nevycházel. Zde je důvod...

„Smradlavý havloid“ Rejžek napadl herce kvůli kebabu. A šlo i o Zemana
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

Jan Rejžek se ještě jednou vrátil k pohřbu Karla Gotta, pro kterého prý truchlil celý národ, tedy až na pár „smradlavých havloidů“, jako je sám Rejžek, teolog Tomáš Halík a další. V tom všem smutku se ale objevila i dobrá zpráva. Prezident Zeman je zcela zdráv. Rejžek nepochybuje, že ošetřující lékaři dostanou státní vyznamenání za to, že se nám o prezidenta, tak dobře starají.

Jan Rejžek o Vyskočilovi

Anketa

,,Člověk si musí rozmyslet. Buď bude dělat redaktora v ČT, nebo politiku," řekl o novinářích ČT Zaorálek. Řekl to správně?

98%
2%
hlasovalo: 10580 lidí

Pak se obul do herce Ivana Vyskočila, připomněl jeho minulost, přidal k tomu svůj názor na server ParlamentníListy.cz a zmínil islám i Tomia Okamuru.

V nekonečné soutěži o největšího idiota, který se prezentuje v estébácké Valentově žumpě Parlamentní listy, šel teď do čela herec Ivan Vyskočil. Zemanův laureát za oddanost a představitel významných rolí v normalizačních televizních seriálech jako Gottwald, Chlapci a chlapi nebo Velké sedlo pravil: ‚Nedávno jsem byl po druhé operaci kyčelního kloubu v Třeboni. A ejhle. už i tam jsou dvě bistra s kebaby. Ty si tam asi neotevřeli Češi, že? Jen důrazně nabádám k opatrnosti. nakonec můžu být rád, že některý z tamních kostelů není zatím proměněn v mešitu.‘ Důrazně opatrný Vyskočile, zavřete se při té hrůze z kebabů doma do sklepa s vepřoknedlozelo a uleví se vám. Nejlépe s Okamurou,“ napsal Rejžek na sociální síti Facebook.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Pak se rozhodl přidat pár řádek, které považoval za opravdu důležité. Protože si jich nevšímá bulvár, rozhodl se je připomenout sám. Požehnané osmdesáté osmé narozeniny oslavila šansoniérka Hana Hegerová, sedmdesáté sedmé narozeniny oslavil evangelický farář a písničkář Sváťa Karásek a o tři roky mladší farář Miloš Rejchrt. Všechny zmíněné má prý Rejžek velmi rád.

„Ano, oba věčně ožralí chartisti, jak píše anonymní stoka. Mám je moc rád,“ uzavřel svůj text hudební a filmový kritik.

Jan Rejžek o Vyskočilovi

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…