VIDEO Tady nejseš na Hradě. Jseš bezcenná, bezvýznamná, zkurvená, vyjebaná, čurácká Žížala. Tonda Blaník je zpět

31.12.2015 19:40

Slavný lobbista Tonda Blaník, jenž prakticky řídí Česko, se vrací. A jeho pravá ruka Luboš Žížala má po žížalkách. Za poslední půlrok si totiž moc vyskakoval a dělal si kontakty i na Hradě u pana Mynáře. Vítejte zpět v satirickém seriálu, v kanceláři Tondy Blaníka.

 VIDEO Tady nejseš na Hradě. Jseš bezcenná, bezvýznamná, zkurvená, vyjebaná, čurácká Žížala. Tonda Blaník je zpět
Foto: Herbert Slavík
Popisek: Pražský hrad

„Váš milovanej šéf je zašitej v nějakým zasraným prdelákově a teď jsem tady šéfem já, jasný!“ Tato slova s křikem pronáší někdejší asistent Luboš, kterému se podle všeho zalíbilo v roli Tondy Blaníka. Vyžaduje např., aby se mu říkalo šéfe. Bez úspěchu. Stál prý třeba za zelenými kartami pro Miloše Zemana. A na silvestra by rád uspořádal večírek pro své příbuzné v Tondově kanceláři.

Tonda se ale vrací na scénu a rozjíždí to ve velkém stylu. Aby svému asistentovi ukázal, kde je jeho místo, s gustem se na něj rozkřikl. V žádném případě prý nedovolí, aby v jeho kanceláři pořádal večírky někdo jiný než on sám.

„Tady nejseš na Hradě. Tady dělám silvestrovský večírky jenom já. Legendární Tonda Blaník. Tak si to jednou provždy zapiš za uši. Ty seš jenom druhej level, seš vobyčejná žížala, dešťovka, žížala a zase jenom žížala. Zopakuj to: Jsem bezcenná, bezvýznamná, zkurvená, vyjebaná čurácká žížala. Dělej!“ Udeří lobbista na svého spolupracovníka. A ten poctivě opakuje.

Následně dává mistr Blaník všem na srozuměnou, že se vrací, a každý, kdo něco znamená, musí vědět, že pořádá velký silvestrovský mejdan, který bude stát za to.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…