„Vy jste říkala, že se budete ptát na prezidentské volby. Tenhleten Bakalův šunt. Zase začínáte s tím vaším hnusem!“ Drtinová neskutečně vytočila Okamuru

27.01.2018 18:58

Daniela Drtinová z DVTV po těsném vítězství Miloše Zemana zpovídala předsedu hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamuru. Celý rozhovor skončil Okamurovou prosbou, „aby ho už nikdy neobtěžovala média tuneláře Bakaly“.

„Vy jste říkala, že se budete ptát na prezidentské volby. Tenhleten Bakalův šunt. Zase začínáte s tím vaším hnusem!“ Drtinová neskutečně vytočila Okamuru
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Moderátorka DVTV Daniela Drtinová se chtěla předsedy SPD Tomia Okamury zeptat, jak se cítí po těsném vítězství Miloše Zemana. Okamura oznámil, že má horečku, není mu dobře a nechce s médii Zdeňka Bakaly komunikovat. Drtinová připomněla, že internetová televize DVTV je samostatným subjektem.

Okamura nakonec přece jen odpověděl. Řekl, že vítězství Miloše Zemana přivítal. Ocenil také, že se prezident Miloš Zeman přihlásil k posilování prvků přímé demokracie, čímž souzní s programem SPD. Prozradil také, že od prezidenta Zemana dostal nabídku na tykání a této nabídky hlavy státu si velmi váží.

Drtinová se posléze Okamury zeptala, jak to vidí s případnou vládní spoluprací s hnutím ANO? Okamura konstatoval, že probíhají rozhovory mezi parlamentními subjekty. Drtinová připomněla, že někteří členové Babišova ANO označili SPD za extremistické hnutí. Okamura Drtinové doporučil, aby se na názor zeptala spíše oněch členů hnutí ANO.

Novinářka však chtěla zůstat u tématu a připomněla mu, že hovořil v minulosti např. o nacistickém táboru v Letech tak, že se tam mohli lidé pohybovat relativně volně. A v tu chvíli se Okamura rozzlobil.

„Já mám horečku 39, vy jste řekla, že se budete ptát na otázku ohledně prezidentské volby. Takže tenhleten Bakalův šunt, placenej Bakalou tunelářem,“ rozčiloval se Okamura a nechal myšlenku nedokončenou. „Já jsem vám říkal, paní Drtinová, že za mnou už nikdy nemáte chodit. Vy jste mě tady opět podvedla, když jste se... Já jsem vám řekl, že mám horečku a že je mi špatně, a vy jste se chtěla ptát na prezidentskou volbu. Zase začínáte s tím vaším hnusem,“ rozčílil se Okamura.

„Už za mnou nikdy nechoďte, nikdy už mě neobtěžujte vašimi dotazy,“ toto si nahrajte, prosím, požádal. A posléze zopakoval, že si už nepřeje být obtěžován.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…