Agresivní gangy migrantů terorizují město. Nedaleko českých hranic

19.05.2023 22:22 | On-line

Saské město Plavno (Plauen) opanovaly gangy násilnických migrantů, které šíří strach mezi obyvateli. Obtěžují kolemjdoucí, snaží se vyvolávat rvačky, píší německá média.

Agresivní gangy migrantů terorizují město. Nedaleko českých hranic
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Německé spolkové republiky

Podle starosty Steffena Zennera (CDU) jsou v saském městě Plavno velmi malé skupiny, které však mají na město značně negativní vliv. Například před několika dny se odehrál incident uprostřed starého města. 22letý Syřan nožem napadl a vážně zranil 21letého Iráčana. Ten přežil jen díky okamžité operaci.

O několik dní předtím policie zachytila skupinu cizinců, kteří se brutálně napadají a zraňují údery a kopanci. Naposledy se pak před týdnem dostali do pěstního souboje dva muži z Tuniska a Čečenska. 

Zenner však upozorňuje, že obecné a plošné odsuzování migrantů, kteří v Německu žijí, je zcela chybné. „Zjevně zcela k integraci neochotní, převážně mladí migranti neukrajinského původu způsobují v centru města obrovské problémy,“ řekl Zenner německému listu Bild.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Kulturní obohacení., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskusePetr Novák , 20.05.2023 7:58:12
Je vidět, že migrační politiku EU nezvládá. Pokud bude dál takovým tempem pokračovat příjímání lidí z celého světa, máme brzy v Evropě občanskou válku. Evropa přece není nafukovací a platí zde jisté zákony a pravidla. Pokud se jim nelíbí, musí odejít zpět do své země. Vzor by jim měla jít třeba Austrálie.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…