Akce na podporu Zemana, Trumpa a Putina se ve zlém obrátila proti ČT a Bruselu. Došlo i na islamisty a varování homosexuálům, feministkám...

25.02.2017 16:31

REPORTÁŽ Na náměstí Míru v Praze se sešli příznivci prezidentů Miloše Zemana, Donalda Trumpa a Vladimira Putina. Desítky lidí chtěly dát najevo, že všichni tři prezidenti mají jejich plnou podporu. Akce nesla název „Setkání vlastenců na podporu 3 prezidentů – Zemana, Trumpa a Putina“. Česká televize si tu vysloužila pár ostrých slov. Podpory se dočkala Slovenka Adriana Meleková, která pomočila a pálila Korán.

Akce na podporu Zemana, Trumpa a Putina se ve zlém obrátila proti ČT a Bruselu. Došlo i na islamisty a varování homosexuálům, feministkám...
Foto: Vít Hassan
Popisek: Akce na podporu prezidentů Miloše Zemana, Donalda Trumpa a Vladimira Putina.

V sobotu 25. února se v Praze demonstrovalo na mnoha místech. U příležitosti výročí komunistického puče z února 1948 zazněla kritika komunistů. Na Václavském náměstí se demonstrovalo proti Andreji Babišovi a jeho elektronické evidenci tržeb.

A na náměstí Míru v Praze lidé podpořili tři prezidenty, o nichž pořadatel akce Jan Dlouhý píše na sociální síti Facebook jako o mírotvůrcích – českého prezidenta Miloše Zemana, amerického prezidenta Donalda Trumpa a ruského prezidenta Vladimira Putina. Tuto akci prý svolal proto, aby nastartoval obrodu naší země.

„Nebo i nadále chcete žít v zemi, která je otrokem Bruselu? Apeluji na Vás, drazí vlastenci, neseďte doma a přijďte s námi vyjádřit nesouhlas s vládnutím našim vlastizrádným politickým elitám! Pokud je to ve Vašich silách, prosíme Vás laskavě o drobné přispění na tuto a další akce, které plánujeme,“ žádal občany na sociální síti Dlouhý.

Ve dvě hodiny se na náměstí Míru sešlo asi 150 lidí – oproti demonstraci na Václavském náměstí, kde demonstrovala asi tisícovka lidí, jich tedy bylo podstatně méně. Na akci nechyběl např. Adam B. Bartoš, jenž byl na počátku ledna obžalován z podněcování nenávisti, hanobení národa a popírání a schvalování genocidy. Hrozí mu až tři roky vězení. Státní zástupce Bartošovi klade za vinu mimo jiné zpochybňování existence plynových komor za druhé světové války.

Vedle Bartoše dorazili také aktivista Jan Skácel, známý taxikář a aktivista Zdeněk Ponert nebo členové Bloku proti islamizaci.

Účastníci si přinesli transparenty a vlajky. Na jednom z transparentů byl vzpomenut také pan Jaroslav Janota. který byl odsouzen ke dvanácti letům vězení za střelbu na exekutory. Před vězením dal však přednost smrti. Skočil ze sedmého patra panelového domu. Krátce před tím sepsal svůj příběh, vysvětlil důvody svého počínání a rozloučil se se světem.

„Janota je oběť vražedného systému," hlásal text na transparentu.

Podle ČT je Putin strašlivý agresor

V úvodu akce zazněla česká hymna s oběma slokami a pak došlo na Českou televizi. Spolupořadatel Lukáš Oldřich si postěžoval, že z veřejnoprávní televize neustále slyší řeči o tom, jak je „zlý a strašlivý ten prezident Putin, ale každému musí být přece jasné, že to jsou nesmysly. Stačí se podívat, kolik kolon ruských vojáků projelo Českem za posledních dvacet let a v porovnání s tím, kolik tu bylo kolon amerických“.

Anketa

Je správné, když jde někdo za mříže kvůli pomočení a spálení Koránu?

3%
97%
hlasovalo: 15625 lidí

Podle ČT je prý Putin krutovládce, který má podíl i na krveprolití v Sýrii, jenže realita je podle demonstrantů z náměstí Míru zase jiná. Ruský prezident údajně pomáhá rozbouřenou situaci v Sýrii stabilizovat.

Došlo i na amerického prezidenta Trumpa. Ten je prý dnes jeden z mála státníků, který si troufl vzepřít se „židovsko-bolševickým vládcům“.

Účastníci demonstrace se jali podepisovat petici na podporu Slovenky Adriany Melekové, která počůrala a zapálila Korán. Tento svůj čin zvěčnila na videu a nechala ho kolovat po internetu. Nejen za výhrůžky smrtí muslimům, které označovala za parazity, jí dnes hrozí až šest let vězení.

Milí homosexuálové...

Pan Oldřich se obrátil také na menšiny žijící v Česku. Zmínil homosexuály, nepřizpůsobivé a ženy. Ani jedni, ani druzí, ani třetí by prý neměli vůbec žádný důvod k radosti, kdyby Česko ovládli islamisté.

„Drazí homosexuálové, víte, co dělají islamisti takovým, jako jste vy? Hází vás z věží a když přežijete, tak vás ukamenují. Drahé feministky, víte, co v islámu dělají se ženami? Zahalují je tak, že namísto oblečení musí nosit černé pytle. A když se dopustí nevěry, tak je ukamenují. Drazí nepřizpůsobiví, máte málo peněz ze sociálních dávek? Pokud jich máte málo, tak nic nedělejte a oni sem přijdou imigranti a těch peněz budete mít ještě míň,“ doporučoval ironicky řečník.

Nezapomněl ani na důchodce, kteří by kvůli migrantům mohli přijít o své penze. Otázku položil i českým vojákům. „Opravdu chcete bojovat v zahraničních misích, které se vás netýkají?"

Zdůrazňoval navíc, že „opravdoví Češi“ ve své zemi nestojí „ani o teroristy, ani o cizí kapitál“.

Ke slovu se dostal i Adam B. Bartoš. V Americe je jaro, v Rusku je jaro a když se dneska podíváme ven, tak i v Česku přichází jaro. Jako český vlastenec má prý Bartoš určité výhrady vůči prezidentu Zemanovi, ale v podstatě s ním souhlasí. „Když vidím, co za šmejdy z Kroměříže chce kandidovat na Hrad, tak je to hrůza," rozohňoval se Bartoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …