Alexandrovci jsou vojáci, napsal europoslanec Štětina o obětech leteckého neštěstí. Účet: Osm výhrůžek smrtí

27.12.2016 17:47

Europoslanec Jaromír Štětina (TOP 09) připomněl, že Alexandrovci jsou armádním souborem, který jel potěšit ruské vojáky bombardující Sýrii, civilisty nevyjímaje. Chystali se zatančit také v Aleppu, kde by tančili na hrobech mrtvých. Fakt, že zahynuli, Alexandrovce alespoň ušetřil této potupy. Za svá slova si prý od lidí vysloužil osm výhrůžek smrtí.

Alexandrovci jsou vojáci, napsal europoslanec Štětina o obětech leteckého neštěstí. Účet: Osm výhrůžek smrtí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaromír Štětina

„Alexandrovci jsou vojáci. Byli osudem ušetřeni potupy tance na hrobech mrtvých z Aleppa. Těch mrtvých, které zabili jejich kolegové ve zbrani,“ napsal europoslanec zvolený za TOP 09 na první svátek vánoční na sociální síti Twitter.

Vzbudil tím mnoho pozornosti. Možná ani netušil, že mu lidé budou hned osmkrát vyhrožovat smrtí. „Tento můj status obdržel za 24 hodin 241 lajků, 158 negativních sdělení, z čehož mi 28 jejich autorů přeje smrt a osm přímo vyhrožuje smrtí,“ doplnil o 24 hodin později.

Prozradil také, proč si takovýchto reakcí všímá. I lidé, kteří s ním nesouhlasí, či dokonce neváhají hrozit mu smrtí, jsou také součástí společnosti. Štětina je proto nepřehlíží a studuje je. „Nejde o mne. Jde o budoucnost v zemi. Tito nenávistníci jsou zárodkem násilí pro každou revoluci. Od nich začíná zabíjení,“ varoval europoslanec.

V diskusi pod zmíněným příspěvkem najdeme jak názory, které se Štětiny zastávají, tak teze, které politika odsuzují. Jedna skupina lidí připomíná, že Rusové vraždili v Aleppu i nevinné lidi. „Nenechte se rozhodit... Je krásné vidět kňučet všechny proruské kolaboranty a šmejdy...,“ napsal jeden z diskutujících. „Karma si Vás najde a pěkně Vám nakope prdel,“ kontroval jiný občan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…