Aliance pro budoucnost představila priority volebního programu

16.06.2021 13:15

Aliance pro budoucnost chce pomoci živnostníkům, podnikatelům a myslí i na zelené projekty. Po nedávném představením svého kompletního programu do Poslanecké sněmovny, tentokrát představila témata, které bude ve své kampani nejvíce upřednostňovat. „Prioritní je pro nás pomoc podnikatelům, pro které je dnešní doba mimořádně náročná,” uvedl předseda Aliance pro budoucnost Pavel Sehnal.

Aliance pro budoucnost představila priority volebního programu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aliance pro budoucnost představila svůj program do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR 2021

„Já, jakožto člověk z podnikatelského prostředí, vnímám jako svoji prvořadou povinnost zajistit funkční prostředí pro podnikání, ať již pro podnikatele, tak pro zaměstnance, kteří jsou neodmyslitelnou součástí každého podnikatelského záměru, či firmy. Proto jsme pro zajištění stability na trhu práce, podporu českých firem, živnostníků i podnikatelů preferováním jejich potřeb. A troufnu si tvrdit, že po více jak 30ti letech podnikání tyto potřeby znám,” říká o programu Pavel Sehnal.   
 

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části
 
Za zahraniční politiku, agrární politiku a zelenou energetiku ručí v alianci Agrární demokratická strana. „Musíme jasně myslet na české drobné zemědělce, dlouhodobě tvrdíme, že správně hospodařící zemědělec je nejlepší ekolog. Proto musíme jasně všechny odvážné, kteří ještě stále podnikají v zemědělství, podporovat tak, aby nemuseli hledat zkratky a zvyšovat výnosnost na úkor kvality, či ochrany své půdy”, tvrdí Pavel Šrámek, předseda agrárníků.
 

Anketa

Bojíte se negativních dopadů očkování proti covidu-19 na vaše zdraví?

73%
23%
hlasovalo: 9295 lidí
Díky účasti Demokratické strany zelených – ZA PRÁVA ZVÍŘAT v Alianci je APB nejhlasitějším nositelem myšlenek ochrany zvířat v celém politickém spektru. 
 
„Musíme se jasně vymezit vůči všem aktivitám, které zneužívají zvířata k pobavení, či potěšení obyvatel a postavit se proti všem dalším druhům týrání zvířat. Je potřeba odsoudit každou činnost, která způsobuje utrpení zvířat,“ uvedl jejich předseda Jiří Anderle.
 
Obranou, bezpečností a sociálními otázkami se zabývá v Alianci Strana konzervativní pravice - Řád národa, kterou zastupuje zplnomocněná místopředsedkyně strany Michaela Rojtová.
 
„Musíme se více orientovat na národní i vnitrostátní bezpečnost, v historii jsme se několikrát mohli stát svědky toho, že obranné svazky fungují jen do určité doby, základ bezpečnosti pak
stejně stojí hlavně na samotném státu a jeho obyvatelích,“ doplnila k programu Rojtová. Za Sport a zdravotnictví ruč strana Zdraví, Sport, Prosperita. „COVID-19 nám jasně ukázal, že sport a zdravotnictví jsou spolu silně provázané. V nouzi se ukazuje, že právě fyzická kondice a dobré zdravotnictví jsou páteří infrastruktury. Musíme se proto zasadit o to, aby tento systém nejen fungoval, ale ještě se zlepšil”, říká bývalý olympionik Zdeněk Kubec.
 
 
Dodejme, že Aliance pro budoucnost se vytvořila v polovině letošního března, kdy se domluvila spolupráce politiků bývalé Občanské demokratické aliance, Agrární demokratické strany, Strany konzervativní pravice – Řád národa, Demokratické strany zelených – ZA PRÁVA ZVÍŘAT a hnutí Zdraví Sport Prosperita a Starostů pro kraj. 
 
Poslední vydaný průzkum momentálně APB přisuzujíe podporu okolo 1,7 procenta voličů. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …