Až Karel Gott umře... Myšlenka bojovnice proti dezinformacím, přítelkyně Jakuba Jandy

16.07.2019 6:58

Česká novinářka žijící v Kanadě, bývalá tisková mluvčí KDU-ČSL a lidovecká aktivistka Alexandra Alvarová se ve facebookové diskuzi vyjádřila k úmrtí Karla Gotta. Podle svých slov totiž přemýšlí, co bude, až český slavík zemře.

Až Karel Gott umře... Myšlenka bojovnice proti dezinformacím, přítelkyně Jakuba Jandy
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zpěvák Karel Gott

„Často přemýšlím, co bude, až umře Gott. Ne, vážně, fakt. Ne, že bych mu to přála, ale nějak cítím, že v životě lidí, co se jim stýská po socíku, nastane hrozné prázdno. Čert ví, co to s nimi udělá. Gott tím zpíváním v podstatě omalovával ten komunistický průser na růžovo a díky němu jim na to zůstaly dojemné vzpomínky,“ poznamenala Alvarová, jež je na facebookové komunitní síti mimo jiné přítelkyní lobbisty ze spolku Evropské hodnoty Jakuba Jandy. I ten se v minulých dnech k českému slavíkovi nevyjadřoval příliš lichotivě.

Anketa

Dali byste dětem stávkujícím proti klimatu „přes držku“, jak proponuje předseda Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák?

95%
5%
hlasovalo: 12102 lidí
 

„Úspěch v jedné pracovní oblasti vůbec neznamená, že se jinak nebudete chovat jako poblázněně nebezpečně. Karel Gott je sice kulturní legendou, ale když veřejně propaguje ty nejhnusnější konspirační teorie, tak dělá pro české extremisty a ruské destabilizační zájmy více práce než Aeronet a ‚Parlamentní‘ listy dohromady. Je to smutný konec,“ poznamenal lobbista Jakub Janda.

„No, já bych slavíka nepodceňoval. Na jeho slova obvykle dojde až za 20 let. ‚Bezhotovostním platebním systémem pomocí mikročipů bude možné z jednoho vládního centra získat o každém informaci a každého kontrolovat. Zatím je to velmi příjemné a i další vývoj v tomto směru nám bude připadat praktický, výhodný a hlavně pohodlný, ale časem zjistíme, že jsme se stali objektem nejenom kontroly, ale i manipulace s myšlením.‘ (KG, magazín Pátek, 2001),“ připomněl v diskusi Lubomír Heger. Připomněl tak několik let starý rozhovor, v němž „božský Kája“ tvrdil, že běh světa řídí vysoké nadstátní kruhy, tzv. ilumináti.

Původní text ZDE.

„Hele a ,vládnou nám i Židi, nebo jenom ilumináti? Teď nevím, sakra,“ dodal Janda.

Alvarová je mimo jiné autorkou knihy Průmysl lži pojednávající o dezinformacích, mj. že smyslem dnešních falešných zpráv není prosazení lži, ale prosazení světonázoru, že pravda neexistuje. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…