Babišovec napsal o intrikách a manipulacích v ANO. Kritika Babiše se nedovoluje

29.08.2013 13:41

Krajský předseda Babišova hnutí ANO v Pardubicích Petr Havlíček se pustil do všech, kteří kritizují Andreje Babiše. Měli by si podle něho především zamést před vlastním práhem. Ve svém článku zaměřenému proti bývalé místopředsedkyni babišovců ale také odhaluje, jaké praktiky se v hnutí používají.

Babišovec napsal o intrikách a manipulacích v ANO. Kritika Babiše se nedovoluje
Foto: tan
Popisek: Rozčílený Andrej Babiš v pořadu Máte slovo

Připomíná, že místopředsedkyně Hana Greplová má k tolik deklarované demokracii velmi daleko. Podílela se prý na intrikách na volebním sněmu, na němž se skupina lidí snažila prosadit svou neodvolatelnost. Když neuspěli, Greplová babišovce opustila. „Uvedené skutečnosti rozhodně nesvědčí o tom, že by paní Greplová byla výraznou zastánkyní demokracie, po které tak vehementně ve svém poskytnutém rozhovoru volá,“ píše Havlíček.

Babiš je jako nikdo jiný

A pokračuje: „Je třeba se zmínit, že i samotná volba členů Předsednictva byla za pomoci intrik a zákulisních dohod zmanipulovaná tak mistrně, že se do tohoto orgánu hnutí dostali i tací, kteří pro tuto oblast neměli žádné nominace a ani předpoklady. Do jaké míry se na tomto zákulisním scénáři podílela i paní Greplová, to nám zapomněla ve svém zveřejněném rozhovoru sdělit. Na volebním sněmu získala pouhou jednu nominaci z krajů, a přesto ji volilo 91 delegátů.“ Kouzlem nechtěného regionální předseda odhaluje, k jakým praktikám se babišovci uchylují.

Přesto je přesvědčen, že Babiš by byl nejlepším vůdcem naší země. „Jestli je na naší politické scéně někdo, kdo dokáže vzít otěže pevně do rukou a ještě k tomu téměř vše financovat ze svého, tak je to Andrej Babiš, který bezesporu je silnou osobností. ANO má předsedu, jakého nemá žádná z politických stran...“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…