Blíží se konec manželství sexuchtivého doktora Bartáka

25.06.2012 21:48

Někdejší prezident Polikliniky Modřany Jaroslav Barták vazebně stíhaný za letité trýznění a sexuální obtěžování svých asistentek a dalších žen se sice rozvádět nechce, ale jeho manželka se svojí právničkou Klárou Samkovou už jej přiměly k prvním dohodám, jež k rozvodu povedou.

Blíží se konec manželství sexuchtivého doktora Bartáka
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Věznice Pankrác

"Došlo už k jakýmsi shodám, jsou upraveny některé majetkové aspekty a schyluje se k úpravě poměru rodičů k dítěti," řekla on-line deníku Týden.cz Klára Samková. Podrobnější informace nechtěla uvést.

Podle Samkové požadoval Barták, aby mu manželka vozila jejich syna na návštěvy do vězení. "Jsou to šílenosti. Chtěl, aby v rozsudku bylo zakotveno, že mu maminka musí Honzíka dovážet do vězení," uvedla právnička. Dítě však bylo předběžným opatřením svěřeno do péče matky.

Manželka lékaře si prý oddechla, když soud potvrdil jeho další setrvání ve vazbě. "Pan Barták je stále velmi udiven, že se s ním chce rozvést. Lze předpokládat, že pokud by nebyl ve vazbě, tak by svůj údiv nějak zhmotnil," vysvětlila Samková obavy své klientky.

Barták stále trvá na své nevině

Celou aféru rozpoutala Bartákova někdejší podřízená, kterou dle obvinění znásilnil a fyzicky trýznil na jejich společné služební cestě. Doktor od počátku aféry tvrdí, že je nevinný, a o svých asistentkách se v médiích vyjadřoval nevybíravě, když je označil například za prostitutky. Podle zdroje Týdne.cz diagnostikovali odborníci u Bartáka psychopatii. Pokud mu bude prokázána vina, hrozí doktorovi trest odnětí svobody ve výši až 12 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…