Brexit: Osvoboďme se! Přečtěte si česky, co dnes na Brity vyskočilo z trafiky

14.06.2016 14:04

Toto je naše poslední šance dostat se ven z toho nedemokratického bruselského stroje. Musíme toho využít! Před námi stojí nejdůležitější politické rozhodnutí našeho života. Britský deník The Sun nabádá občany Velké Británie, aby volili „vystoupit“.

Brexit: Osvoboďme se! Přečtěte si česky, co dnes na Brity vyskočilo z trafiky
Foto: archiv
Popisek: Britský premiér David Cameron

Anketa

Kterého světového státníka byste nejraději nechali zmizet?

hlasovalo: 11501 lidí

The Sun je bulvární deník, který vychází ve Velké Británii a Irsku. Vydavatelem je společnost News Group Newspapers, která spadá do portfolia amerického miliardáře Ruperta Murdocha. The Sun je nejčtenějším deníkem ve Velké Británii – v březnu roku 2014 ho podle statistik četlo denně kolem 2,2 milionů lidí.

V úterním vydání se na titulní straně objevila rázná výzva všem obyvatelům Velké Británie:

Musíme se osvobodit od diktátorského Bruselu! Za 43 let našeho členství jsme byli svědky toho, jak narůstá nenasytnost, šikana a inkompetence v řešení krizí ze strany Bruselu. Příští čtvrtek, pomocí volebních lístků, můžeme tuto ohromnou historickou chybu sami napravit. Je to naše poslední šance.

Pokud z EU vystoupíme, staneme se bohatší, bezpečnější a svobodnější zemí, která si bude moci jít, stejně jako Spojené státy, Kanada, Austrálie, Nový Zéland a mnoho dalších světových demokracií, svou vlastní cestou. Nakonec jsme to byli my, kteří demokracii před staletími zavedli.

Jestliže ovšem zůstaneme, Británie bude v několika málo letech naprosto pohlcena tímto neúprosně expandujícím federálním státem pod nadvládou Německa. Zhorší se i imigrace, podmínky na pracovním trhu, sníží se mzdy a celkově bude nabourán náš způsob života.

Řecko již zkrachovalo. Itálie je na podobné trajektorii, což bude mít ještě mnohem dalekosáhlejší následky. Ve Španělsku 45 % všech lidí pod 25 let je bez práce. Navíc mnoho dalších ještě o poznání chudších a hůře spravovaných zemí se snaží vstoupit do EU.

Zůstat v Evropské unii znamená být naprosto bezmocný proti narůstající imigraci, která drží mzdy nízko a v budoucnu její následky naprosto zavalí náš vzdělávací, zdravotní a dopravní systém. V každém ohledu je to pro nás riziko!

Zástupci takzvané Remain Campaign, kteří pochází z řad korporátního establishmentu, arogantních eurofilů a zahraničních bank, dělají vše, co je v jejich silách, aby nás vyděsili vyprávěními o úskalích života mimo Evropskou unii.

Jejich strategie „Projektu strach“ predikuje masovou nezaměstnanost, rostoucí úrokové sazby a inflaci, zvyšování cen bytů a domů, a dokonce i světovou válku. Za touto kampaní stojí Bank of England i Mezinárodní měnový fond, dokonce i mnoho světových lídrů bylo zlákáno na Cameronovu stranu.

To je ovšem všechno nesmysl! Stejně tak tomu bylo před lety, kdy politici a ekonomové předpovídali katastrofické následky, jestliže nevstoupíme do eurozóny. To jsme díky Bohu neučinili. Systém jednotné evropské měny od té doby doslova zruinoval chudší státy EU.

Říkají nám, že nemůžeme zůstat v jednotném trhu, jestliže nepřijmeme všechna pravidla, což se vztahuje i na volný pohyb osob. Jestli je tomu tedy tak, pojďme opustit Evropskou unii. Máme pátou největší ekonomiku na světě, jednoduše můžeme uzavřít dohody se zbytkem světa. Mohli bychom si sami vybrat jen ty nejlepší migranty z celého světa.

Jestliže ovšem zůstaneme v EU, tak jak chce David Cameron, v konečném důsledku přijdeme o příležitost kontrolovat vlastní populaci, to sám Cameron připouští.

Volte vystoupení Velké Británie z EU a získáme zpět svou nezávislost – vydáme se na další společnou cestu jako silný stát, který si sám sobě vládne a kterému všichni závidí.

Vrátíme se zpět k základním principům demokracie, které spočívají v tom, že nám vládnou lidé, které jsme si my sami zvolili, žádní zahraniční byrokraté. The Sun již dlouhodobě vede kampaň proti nekonečně expandujícímu superstátu pod jménem Evropská unie.

Naše země má znamenitou historii. Tohle je naše šance učinit Velkou Británii ještě větší, získat zpět naši demokracii, udržet si naše hodnoty a kulturu, na kterou jsme právem pyšní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…