Bulvár hlídá bohatého Romana: Ve Špindlu bublinky za dva tisíce

30.01.2012 8:46

Bývalý šéf energetického gigantu ČEZ Martin Roman vyrazil o víkendu na hory do Špindlerova Mlýna. A bulvární Blesk ho sledoval. Fotografům se podařilo Romana zastihnout v momentě, kdy si i s přáteli nechal nalít skleničku „šampáňa“ z láhve za více než dvě tisícovky.

Bulvár hlídá bohatého Romana: Ve Špindlu bublinky za dva tisíce
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Martin Roman

Ve Špindlerově Mlýně strávil Martin Roman víkend s rodinou  Ovšem jak dál trávil čas, to nechtěl muž, který vydělal stamiliony prodejem akcií energetického gigantu a teď svůj majetek rozdává v charitě, nic říct.

„Své soukromí zásadně nekomentuji,“ napsal v SMS zprávě Blesku. Podle oblečení je ale patrné, že ani sjezdovce a lyžování se nevyhnul, zmínil k tomu deník.

Že si ale prostě uměl i užít, to Blesk zachytil na fotografii, když Romanovi láhev ze šampaňským číšníci zrovna otevírali.

Pro rodinu a své kamarády údajně nyní současný předseda dozorčí rady ČEZ se základním platem 105 tisíc korun měsíčně přestavuje na rodinný srub horskou chatu. „Tu v minulosti odkoupil od vlády za 13 milionů korun,“ podotkl deník a dodal, že je proto patrné, že ve Špindlerově Mlýně bude mnohem častěji.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …