Bulvár si všiml hezké dcery Miloše Zemana

06.11.2012 10:23

Miloš Zeman má ve své prezidentské kampani novou akvizici. Mladistvý lesk má jeho kandidatuře dodat osmnáctiletá dcera Kateřina. Půvabná gymnazistka se prý zapojila dokonce i do sbírání podpisů pod kandidaturu a nyní se svým otcem ochotně pózovala při návštěvě divadla.

Bulvár si všiml hezké dcery Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Miloš Zeman měl přednášku na VŠE. Studenti o ní projevili nebývalý zájem

Kateřina Zemanová, ročník 1994, doprovodila svého otce na představení do divadla Kolowrat. Podle deníku Blesk se však nejedná o jediné vystoupení "krásné gymnazistky" po boku svého otce, kandidujícího na prezidenta republiky. Zatímco její matka se drží zpátky, dcera prezidentského kandidáta se do předvolební agitace zapojila naplno.

„Moje dcera Kačenka se přihlásila do volebního týmu a vyžádala si přítomnost na každém jeho zasedání,“ sdělil Blesku sám pyšný otec. Již dříve přiznal, že dcera mu pomáhala shánět podpisy, nyní by chtěla do předvolebního boje vstoupit výraznějším způsobem. „V rámci možností bude vedle otce občas k vidění na mítincích, ale ještě chodí do školy,“ uvedla Hana Burianová, mluvčí Zemanovy kampaně.  

Podle expertů by však podpora půvabné dcery neměla být rozhodujícím faktorem prezidentských voleb. „Miloš Zeman je tak výrazný, že stejně strhne veškerou pozornost sám na sebe,“ myslí si politolog Bohumil Doležal.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…