Bývalému policejnímu prezidentovi došla trpělivost s Hřibem, Kolářem a Novotným: Nahý zadek teď dělá naši zahraniční politiku?

01.12.2019 9:41

Předseda Asociace nezávislých médií a bývalý policejní prezident Stanislav Novotný si v poslední době v souvislosti s některými výroky a kroky českých politiků klade otázku, zda zahraniční politiku řídí Zdeněk Hřib, Ondřej Kolář, Jaroslav Kubera nebo Pavel Novotný. Postrádá razantní jednání vlády a přidává varování pro předsedu ODS Petra Fialu: „Ten všude se vyjímající nahý zadek Řeporyjcův je vskutku svěží tváří vaší strany. Schvalováním jeho počínání by se mohl i váš obličej postupně a potupně proměnit.“

Bývalému policejnímu prezidentovi došla trpělivost s Hřibem, Kolářem a Novotným: Nahý zadek teď dělá naši zahraniční politiku?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Novotný

„Přespolní pirát Hřib, který se před dosednutím na pražskou primátorskou židli podílel na jedovatých zakázkách ve zdravotnictví, nyní otravuje naše zájmy v Číně a v Rusku. Hochštapler a ochrankou obložený Kolář si zase vedle budování předražených laviček a záchodků na Praze 6 došlápl na Koněva a na Rusko. No a vrchní senátor Kubera si po zdárně odvedené práci na islamizaci Teplicka zajede na Tchaj-wan, aby udělal radost zaoceánským soudruhům a přidal se k množícím se škůdcům, jež likvidují úsilí jiných o zpětné nabytí ztracených trhů,“ glosuje současnou politickou situaci Stanislav Novotný.

Burcuje proto vládu, aby nespala a začala řídit zahraniční politiku České republiky. Nedostižný kousek předvedl Řeporyjec Pavel Novotný. „Zajel s multikárou před ruské velvyslanectví a předal tam dopis Putinovi, vystoupil v ruské televizi, kde udělal ostudu, jež nepochybně souvisí se ztrátou zábran po dlouhodobém užívání omamných látek,“ podotýká s tím, že jeho program je jasný – hraje na sebe a skandály a lísáním se k hlavnímu proudu dnešních normalizátorů chce tento klaun nasytit svůj břich.

„Kde je však jasné a razantní jednání vlády? Ta musí podobné úchylnosti okamžitě marginalizovat. Nestačí snad, že se zde na všech stranách rozmáhá zlehčování nacistické viny za kataklyzma 2. světové války? Vždyť i Mikuláš Minář si libuje ve střihu a barvě uniformy nacistických SA,“ bije na poplach bývalý policejní prezident.

Na trhu podle jeho slov už vítězí i peníze německých kolonizátorů. „Vy o tom přeci něco víte, pane Petře Fialo, předsedo ODS. Ten všude se vyjímající nahý zadek Pavla Novotného je vskutku svěží tváří vaší strany. Schvalováním jeho počínání by se mohl i váš obličej postupně a potupně proměnit,“ varuje šéfa opoziční ODS.

Vláda prý občas „zakňourá, ale jen jako prašivé kotě v botě.“ „Ale přece i malý stát může být alespoň kocourem v botách, když ne rovnou lvem. Musí být ovšem odvážný a občas i nekorektní, jako právě ten od Josefa Lady,“ uzavírá předseda Asociace nezávislých médií Stanislav Novotný svůj komentář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…