Černoch: Politická korektnost je cesta do pekel

31.01.2017 17:07

Poslanec Marek Černoch (Úsvit - Národní Koalice) se domnívá, že otevřená náruč Evropské unie k ilegálním migrantům má za následek bezpečnostní a zdravotní hrozby. Zvyšují se podle něj i teroristická rizika a množství sociálních nepokojů. Uvedl to pro server Bleskově.cz.

Černoch: Politická korektnost je cesta do pekel
Foto: Marek Černoch
Popisek: Marek Černoch

Pomoc a snažení se vůči všem migrantům je podle Černocha pouze zatloukání dalších hřebíků do rakve Evropy pod záštitou „pseudohumanismu“. „Za politickou korektností a takovými frázemi se skrývají pouze neschopnost či strach připustit, že máme nepřítele, kterého musíme jasně pojmenovat. Jak jinak proti němu chceme bojovat? Neustálým opakováním korektních sloganů typu ,musíme převzít svůj díl solidarity‘ nebo ,musíme se více semknout‘?“ rozlítil se Černoch. Podle něj právě tato neschopnost dosavadní politiky Evropské unie má za následek bezpečnostní hrozby spojené s terorismem. 

Podle jeho názoru, pokud chceme skutečně problém řešit, musí skončit naše otevřená náruč. Měli bychom, jak tvrdí, zabránit tomu, aby se nelegální imigranti vůbec dostali na území Evropy. 

„Je třeba si konečně připustit, že se takovému náporu nedokážeme dlouhodobě ubránit. Řešením proto musí být zřízení detenčních center a azylová zařízení ve třetích zemích. Jedině tak zajistíme, aby se do Evropy dostali pouze lidé, kteří mají na azyl prokazatelný nárok,“ myslí si Černoch.

Závěrem se pak rozlítil nad tím, že po Evropě se jen tak potulují statisíce lidí, o nichž nic nevíme. „Evropa ale pořád čeká. Pokud přijde řešení příliš pozdě, za politickou korektnost se už nikdo neschová,“ uzavřel.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…