Chtějí zchudlý národ. Kandidát vyložil strašidelnou představu, co s námi bude

30.08.2016 11:13

„Komu slouží zchudlý národ? Ožebračeným občanům, kteří mají starosti, aby na konci měsíce měli ještě co dát svým dětem k jídlu, se výborně vládne,“ podotkl na svém facebookovém profilu český diplomat a člen SPD Jiří Kobza.

Chtějí zchudlý národ. Kandidát vyložil strašidelnou představu, co s námi bude
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

„Když k tomu přidáte stále složitější administraci čehokoliv, která v podstatě zabraňuje jakémukoliv osamostatnění občana od závislosti na státu, dostáváme se k národu, který jako zbitá, hladová ovce myslí na to, jak splatit dluhy a přežít exekuci, kterému už nezbývá energie na to, aby se zabýval myšlenkami, jak to například bylo s privatizací OKD, kam zmizely miliardy z České konsolidační banky, proč zkorumpovaní politici a největší tuneláři stále ještě běhají po svobodě a proč nám vnucují miliony muslimů, kteří nikdy nebudou pracovat,“ podotýká Kobza s tím, že podle něj nejde o souhru náhod, ale o ďábelský plán tichého zotročení občanů nejvyspělejší civilizace na planetě. 

Jak následně Kobza dodává, národ je po 26leté nemilosrdné masáži marketingem, po přívalu drog či po propagaci homosexuality dokonale duševně vyprázdněn a snadno ovladatelný. Neopomněl ani zmínit blouznění o bájné multi-kulti společnosti. 

„Dva miliony našich občanů balancující na hranici chudoby, živořící penzisté, půl milionu vlastních nezaměstnaných, desetitisíce bezdomovců, když to spočítáme, máme přes polovinu národa v produktivním věku, která přežívá jen tak tak. Protože má v takové beznaději svých problémů ažaž, už mu nezbývá na politické uvědomění a také nemá víru, že volbami může něco změnit,“ podotkl následně Kobza a rozhovořil se o volební matematice. Ta je dle jeho názoru pilovaná parlamenty posledních 26 let tak, aby je udržela u moci.  

„Čím méně lidí jde totiž volit, tím více mandátů získávají strany, které mají stálou skupinu voličů ze svých členů a z lidí, kteří se z nich mají dobře. Funguje to i naopak. Když se všichni ožebračení, skleslí, unavení věčnou státní buzerací občané zvednou a přijdou k volbám říci své vládě (protože i krajské a senátní volby jsou referendem o důvěře vládnoucím stranám) svůj názor, začnou se dít věci,“ poznamenal následně. Naše vlastní vláda je podle jeho názoru aktivní spolupachatelkou tohoto bezprecedentního útoku na náš národ. „Pamatujte na to, až za pět týdnů půjdeme k volbám. Varujte své okolí, že volbami může tato země získat hodně svobody (drtivé porážky v krajských volbách vyvolávají personální změny v partajích), nebo ztratit zbytek své svobody potvrzením mocenského postavení této zrádné vlády. Pamatujte na to! Ještě to můžeme změnit!“ vyzval Kobza.

Celý příspěvek Jiřího Kobzy na Facebooku:

Komu slouží zchudlý národ? Ožebračeným občanům, kteří mají starosti aby na konci měsíce měli ještě co dát svým dětem k jídlu, se výborně vládne. Když k tomu přidáte stále složitější administraci čehokoliv, která v podstatě zabraňuje jakémukoliv osamostatnění občana od závislosti na státu dostáváme se k národu, který jako zbitá, hladová ovce myslí na to jak splatit dluhy a přežít exekuci, kterému už nezbývá energie na to, aby se zabýval myšlenkami, jak to například bylo s privatizací OKD, kam zmizely miliardy z České konsolidační banky, proč zkorumpovaní politici a největší tuneláři stále ještě běhají po svobodě a proč nám vnucují miliony muslimů, kteří nikdy nebudou pracovat. Začínám být přesvědčen, že to není souhra náhod, ale ďábelský plán tichého zotročení občanů nejvyspělejší civilizace na planetě. Po 26 leté nemilosrdné masáži marketingem, který nás nutí chtít věci, které nepotřebujeme, po přívalu drog, propagaci homosexuality jako něčeho super až po blouznění o bájné multikulti společnosti, je národ dokonale duševně vyprázdněn a snadno ovladatelný. 2 miliony našich občanů balancující na hranici chudoby (která je v našich podmínkách už tak dost nízko), živořící penzisté, půl milionu vlastních nezaměstnaných, desetitisíce bezdomovců, když to posčítáme máme přes polovinu národa v produktivním věku , která přežívá jen tak tak. Protože má v takové beznaději svých problémů ažaž, už mu nezbývá na politické uvědomění a také nemá víru, že volbami může něco změnit. A jsme u jádra věci. Volební matematika, tak pečlivě pilovaná parlamenty posledních 26 let tak, aby je udržela u moci, funguje právě na skepsi voličů, jako na hlavní hnací síle! Čím méně lidí jde totiž volit, tím více mandátů získávají strany, které mají stálou skupinu voličů ze svých členů a z lidí, kteří se z nich mají dobře. Funguje to i naopak. Když se všichni ožebračení, skleslí, unavení věčnou státní buzerací, občané zvednou a přijdou k volbám říci své vládě (protože i krajské a senátní volby jsou referendem o důvěře vládnoucím stranám) svůj názor, začnou se dít věci. Musím zde zdůraznit fakt, že do současné materiální i duševní bídy naše občany uvrhly naše vlastní vlády. Pamatujme si proto, že naše vlastní vláda je aktivní spolupachatelkou tohoto bezprecedentního útoku na náš národ. Pro pořádek připomínám, kdo se vlády účastní, ať již v koalici nebo jako souhlasící opozice: ČSSD, ANO, KDU-ČSL, ODS, TOP 09, SZ. Pamatujte na to, až za 5 týdnů půjdeme k volbám. Varujte své okolí, že volbami může tato země získat hodně svobody (drtivé porážky v krajských volbách vyvolávají personální změny v partajích) , nebo ztratit zbytek své svobody potvrzením mocenského postavení této zrádné vlády. Pamatujte na to! Ještě to můžeme změnit!

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…