Čtvrtníček bojuje o život! Chřipečkáři, styďte se. Jenže je to jinak

25.09.2020 16:41

Populární český herec a bavič Petr Čtvrtníček leží kvůli koronavirové nákaze v nemocnici na jednotce intenzivní péče. A „bojuje o život“, alespoň tak jeho stav popsal deník Blesk. Na sociálních sítích už se našlo dost lidí, kteří Čtvrtníčkovu hospitalizaci chtějí omlátit o hlavu těm, kdo koronavirus nepovažují za závažné onemocnění. Jenže přišla SMS o Čtvrtníčkově stavu...

Čtvrtníček bojuje o život! Chřipečkáři, styďte se. Jenže je to jinak
Foto: Repro Buzerant
Popisek: Petr Čtvrtníček paroduje rozhovor s premiérem Babišem

Šestapadesátiletý herec měl pozitivní testy minulý týden. Poté, co se mu přitížilo, byl převezen na jednotku intenzivní péče v pražské motolské nemocnici.  Podle zdroje přímo z nemocnice, který serveru poskytl informace, má herec těžký průběh nemoci a ocitl se v ohrožení života. „Napojili ho na dýchací přístroj,“ uvedl nejmenovaný zdroj Blesku.cz. Kvůli Čtvrtníčkově nemoci nyní odkládá jeho představení Divadlo Na zábradlí, a to zatím do 27. září.

Anketa

Podporujete nový plán EU na povinnou relokaci migrantů?

2%
98%
hlasovalo: 36033 lidí

Na sociálních sítích se Čtvrtníček stal důkazem, že koronavirus způsobuje závažné onemocnění, a nástrojem proti zlehčovačům nemoci. „Ledecký, Basiková, Krainová i Janků hrdinně bojují za pravdu o covidu, který není nebezpečný, a politici nám o něm lžou! Načež jim dá Čtvrtníček českou sodu, když skončí s covidem na jipce. Že se nestydí! Takhle zesměšňovat kolegy umělce,“ poznamenal kupříkladu ironicky cestovatel Dan Přibáň.

„Petr Čtvrtníček leží na jipce s covidem. Tak teď by mě zajímaly odborné analýzy. Proto se jdu na vás obrátit,“ napsala také blogerka Jordanka Jirásková a vyjmenovala, jak by to mohlo s koronavirem Petra Čtvrtníčka být. Ironicky tak poukazuje na ty, kteří nemoc zlehčují. „Simuluje, zbytečně otravuje doktory s rýmičkou. Neb je to falešně pozitivní test, covid neexistuje, určitě odešel z fronty a přišel mu pozitivní výsledek. Nebo je dobře, že to má, měl se o sebe starat, je obézní a kouřil, musí umřít. Nebo to má z roušky, měl ji dlouho na obličeji, množily se mu tam bakterie, kdyby ji neměl, tak se mu to nestalo. Nebo určitě spad ze střechy, pak ho srazilo auto a pokousal pes a počítá se to jako covid,“ podotkla.

„No, jo chřipečka, co? Neumím se modlit, tak držím Petrovi palce, ať to dobře dopadne a můžeme si brzy zase někde dát jedno rychlý...“ okomentoval Čtvrtníčkovu nemoc moderátor a sportovní komentátor Jaromír Bosák.

No, jo chřipečka, co? Neumím se modlit, tak držím Petrovi palce, ať to dobře dopadne a můžeme si brzy zase někde dát jedno rychlý... https://t.co/EaFSu99HSG

— Jaromír Bosák (@JaromirBosak) September 25, 2020

„Petr Čtvrtníček bojuje na jipce s covid-19 o život. Hanu Zagorovou na životě ohrožoval... Uctivé pozdravení Báře Basikové, Lucii Bílé, Janku Ledeckému a dalším odborníkům na tuto nemoc, resp. její dopady. A všem, kdo jejich moudra sdílejí,“ poznamenal novinář Libor Stejskal.

Petr Čtvrtníček bojuje na jipce s covid-19 o život. Hanu Zagorovou na životě ohrožoval... Uctivé pozdravení Báře Basikové, Lucii Bílé, Janku Ledeckému a dalším odborníků na tuto nemoc resp. její dopady. A všem, kdo jejich moudra sdílejí.https://t.co/IltZrRfooK

— Libor Stejskal ???????????????????????????? (@libor_stejskal) September 25, 2020

Na jeho slova pak zareagoval režisér Jan Hřebejk, který přišel s citací samotného Čtvrtníčka, i když z druhé ruky. „Absolutně nechci nic zlehčovat, Petr Čtvrtníček opravdu je v nemocnici. Ale než se tady naleznou noví ‚viníci‘, přeposílám dnešní sms o Petrově stavu: „Čtvrtek psal Dominikovi, kterej četl v Blesku, že je v ohrožení života, zprávu. Nedělejte z kapačky velblouda. Tak je asi ve formě,“ napsal Hřebejk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…