Dal mi účtenku, ale já ho stejně nahlásím. Politik ODS ohromeně poslouchal na ulici a pak napsal o největším Babišově zločinu

05.12.2016 22:20

O největším zločinu Andreje Babiše se na svém facebookovém profilu rozepsal Filip Humplík, šéf pražské ODS.

Dal mi účtenku, ale já ho stejně nahlásím. Politik ODS ohromeně poslouchal na ulici a pak napsal o největším Babišově zločinu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda pražské ODS Filip Humplík

Nejprve se svěřil s tím, co slyšel při procházce starou Prahou. „Dva normálně vypadající chlapi vycházeli z hospody. „Účtenku jsem sice dostal, ale stejně to nahlásím. Když nekrade, nemá se čeho bát.“

Prý nevěřil vlastním uším. „Kdybych soudil podle nich, nejsme rozhodně národ Masaryka, Gabčíka nebo Wichterleho. Ale Čurdů. Bonzáků, udavačů a práskačů,“ posteskl si.

Největším zločinem Andreje Babiše je podle Humplíka nenávist a pohrdání, které přináší. „Vědomě rozdmýchává mezi lidmi udavačství, nenávist a nepřátelství. „Všeci kradnů, parlament je žvanírna, malé firmy a živnostníci jsou k ničemu.“

V posledních dnech se středobodem této zloby stal pomyslný zlý hospodský. „Komu jeho EET vadí, je přece podvodník a šejdíř,“ podotýká Humplík.

A ptá se, kdo bude další? „Židi to byli za Hitlera, keťasové a kulaci za komunistů. Teď to jsou hospodští a za pár měsíců to budou majitelé obchodů a všichni živnostníci. Protože ti přece od státu moc nechtějí a už vůbec nechtějí být součástí ‚rodinné firmy‘ Andreje Babiše,“ uvedl Humplík s tím, že právě proto je třeba živnostníky a drobné podnikatele bránit. „Právě oni díky svým podnikatelským úspěchům odvádějí většinu všech daní v České republice,“ tvrdí Humplík.

Celý text příspěvku Filipa Humplíka na jeho facebookovém profilu:

Největší zločin Andreje Babiše:

Odposlechl jsem při procházce starou Prahou. Dva normálně vypadající chlapi vycházeli z hospody. “Účtenku jsem sice dostal, ale stejně to nahlásím. Když nekrade, nemá se čeho bát.”

Nevěřil jsem vlastním uším. Kdybych soudil podle nich, nejsme rozhodně národ Masaryka, Gabčíka nebo Wichterleho. Ale Čurdů. Bonzáků, udavačů a práskačů.

Největší zločin Andreje Babiše není Čapí hnízdo. Ani to, jak sám sobě z pozice ministra financí odpouští daně.

Jeho s krabicí od bot plnou peněz nikdo nechytí, jeho kmotr je Agrofert. Jeho největším zločinem není to, jak mění a ovlivňuje legislativu a chod státu tak, aby vyhovoval jeho holdingu.

Největším zločinem Andreje Babiše je nenávist a pohrdání, které přináší. Vědomě rozdmýchává mezi lidmi udavačství, nenávist a nepřátelství. „Všeci kradnů, parlament je žvanírna, malé firmy a živnostníci jsou k ničemu.“

V posledních dnech se středobodem této zloby stal pomyslný zlý hospodský. Komu jeho EET vadí je přeci podvodník a šejdíř.

Kdo bude další?

Židi to byli za Hitlera, keťasové a kulaci za komunistů. Teď to jsou hospodští a za pár měsíců to budou majitelé obchodů a všichni živnostníci. Protože ti přece od státu moc nechtějí a už vůbec nechtějí být součástí „rodinné firmy“ Andreje Babiše.

A proto je třeba právě živnostníky a drobné podnikatele bránit. Právě oni díky svým podnikatelským úspěchům odvádějí většinu všech daní v České republice.

Hýčkejme si je.

Úspěch není sprosté slovo. A úspěšné podnikání neznamená maximum dotací ani maximum úlev na daních.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…