Další VIDEO ke kauze Čapí hnízdo baví internet

19.03.2016 13:15

Španělský herec a humorista El Risitas znovu baví internet. Svým nakažlivým smíchem a patřičnými českými titulky „informuje“ o kauze Čapího hnízda Andreje Babiše. Video zveřejnil Humr.cz. To takhle jednou mluvil se šéfem Babišem a dozvěděl se, jak přijít k „padesáti míčům“.

Další VIDEO ke kauze Čapí hnízdo baví internet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Jak to všechno začalo? To prý takhle El Risitas jednou mluvil se šéfem Andrejem Babišem a dozvěděl se, že majitel Agrofertu dostal vnuknutí shůry. Ve frontě na kozy přišel na to, že si postaví vlastní zoo.

„Já mu na to povídám. To bude drahý jako kráva. Na to nám ty párky nevydělají. Šéf se zaseknul a já věděl, že něco přijde. Rozhazoval papíry po stole, hledal mezi razítky a ptal se, kde je ten oběžník z EU,“ prozrazuje údajně na videu bavič. Když si jeho šéf něco vezme do hlavy, prý jde klidně i přes mrtvoly. V tu chvíli byl zrovna v ráži, protože krátce předtím vyhodil ředitele Kosteleckých uzenin.

El Risitas se ho ptal, jestli mu ty kozy stojí za to, ale Babiš si měl dát ruce v bok a říct: „Vezmeme si na tu zoo dotaci. Z EU.“ A v tu chvíli se už humorista neudrží a vybuchne svým dobře známým smíchem, kterým „doprovázel“ celou řadu kauz z Česka s patřičnými titulky. "Chápete to? Dotaci z EU," směje se dál bavič a nemůže přestat.

Čapí hnízdo se prý převede na neznámého vlastníka a všechno bude čisté. „Pak si vezmeme kufr, půjdeme si pro padesát míčů a postavíme za to luxusní chlívek pro kozy,“ doplňuje na videu španělský herec. „A když to praskne, tak v tom jede ten utajený investor. Já budu tvrdit, že to není moje, že je to nějaký firmy z mýho holdingu.“ V tu chvíli už se El Risitas směje tak, že se mu skoro nedostává dechu.

Jen hlupák by nezvedl padesát milionů takřka z chodníku, když je nabízí EU. Pravda, objevil se i zádrhel. Jednou šéfovi napařili vysokou pokutu, ale on zavolal na ta správná místa a z pořádného balíku zůstalo pár tisíc. Nějakých „30 litrů“.

„A pak se stal šéf ministrem financí a o svých dotacích a slevách na pokuty si rozhoduje sám. A kozy se v klidu pasou. Větší byznys než politiku neznám. Bůh žehnej evropským dotacím,“ uzavírá na videu El Risitas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…