Daniel Hůlka, F. R. Čech, Veleba a spousta dalších očekávají vítězství Miloše Zemana

27.01.2018 15:04

Velké prezidentské finále je tady. Od uzavření volebních místností v sobotu ve 14 hodin se sčítají hlasy a napětí graduje. Volební štáb Miloše Zemana sleduje sčítání hlasů z pražského TOP hotelu v Praze. Podpořit současného prezidenta přišli například Daniel Hůlka, Jan Veleba, František Ringo Čech nebo Jaroslav Masopust.

Daniel Hůlka, F. R. Čech, Veleba a spousta dalších očekávají vítězství Miloše Zemana
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Jan Veleba uvedl, že čeká vítězství Miloše Zemana. „Volil jsem včera ve 14:00 ve Velkém Meziříčí,“ uvedl Veleba a netroufl si tipovat, kolik procent současná hlava státu získá. Podle Hanniga bude výsledek těsný. „Samozřejmě držím panu prezidentovi palce, protože mám podobné názory jako on, co se týká imigrace. Ale nevím,“ řekl Hannig. Neúspěšný prezidentský kandidát se ale domnívá, že Zeman udělal chybu v tom, že avizoval, že volební kampaň nepovede, přičemž realita podle něj byla jiná. „Spousta lidí mi řekla, že ho kvůli tomu nechtějí volit. Ale já jsem je nakonec přesvědčil,“ dodal Hannig. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…