Divácký průzkum: Zeman v souboji zazářil, Fischer totálně vyhořel

06.01.2013 13:15

Společnost SANEP v bleskovém průzkumu zjišťovala názory diváků pátečního prezidentského duelu Jana Fischera a Miloše Zemana na TV Prima Family. Poměrně jednoznačně mezi diváky vyhrál Miloš Zeman.

Divácký průzkum: Zeman v souboji zazářil, Fischer totálně vyhořel
Foto: hns
Popisek: Jan Fischer versus Miloš Zeman

Celkem 54,5 procent diváků uvedlo, že je zaujal Miloš Zeman. Jan Fischer prý zaujal pouhých 12,4 procenta. Diváci podle agentury SANEP ocenili zejména přirozenější a pohotovější vystupování čestného předsedy SPOZ.

Ještě výraznější byl rozdíl mezi těmi diváky, kteří uvedli, že je prezidentská debata ovlivnila. Z těchto „nerozhodnutých“ získal Miloš Zeman 90,7 procenta. Tento úspěch je o to významnější, že podle bleskového průzkumu SANEP značná část voličů není definitivně rozhodnuta a jejich rozhodnutí ovlivňují právě duely a debaty jednotlivých kandidátů.

Na dotaz, zda je pořad ovlivnil ve prospěch Miloše Zemana, uvedlo 68,6 procent, že ano, a dalších 22,1 procent, že spíše ano. Zato u Jana Fischera odpovědělo „ano“ pouhých 3,1 procent a „spíše ano“ dalších 5,6 procenta. Plných 68,6 procenta odpovědělo jednoznačně „ne“.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…