Dojde jim to. Až nebude co jíst, dřív ne. Ivan Vyskočil seknul

05.03.2024 11:30 | Glosa

„Václav Klaus kritizoval určité rozbití akce, což se podařilo servilní Agrární komoře vedené p. Doležalem a málo zásadních a radikálních požadavků? V tom ale pan prezident neměl pravdu,“ říká v souvislosti se včerejším setkáním Klubu 2019, na kterém byl Václav Klaus přítomen, herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil. Vysvětluje, že zemědělský protest z 19. února mířil i proti vládě „neumětelů a zemských škůdců.“ Mluví o „drahých energiích, byrokracii, nesmyslných příkazech EU, zhoubném Green Dealu i dovozu nekvalitních potravin z Ukrajiny“. A zmiňuje „prozíravé proroky“ Jandejska, Velebu, Vidláka, Dufka…..

Dojde jim to. Až nebude co jíst, dřív ne. Ivan Vyskočil seknul
Foto: PL
Popisek: Bývalý prezident Václav Klaus na setkání Klubu 2019

Anketa

Která vládnoucí strana zatím nejvíce prospěla České republice?

2%
3%
0%
92%
0%
0%
3%
hlasovalo: 49976 lidí
Včera, 4. března, se sešel Klub 2019 nad zhodnocením protestních jízd zemědělských strojů. Schůzi byl též přítomen prezident Václav Klaus, který měl k zemědělskému protestu řadu připomínek. Bohužel nám neřekl nic až tak nového. Kritizoval určité rozbití akce, což se podařilo servilní Agrární komoře vedené p. Doležalem a málo zásadních a radikálních požadavků. V tom, ale pan prezident neměl pravdu. Zemědělský protest vedený panem Jandejskem mířil samozřejmě i proti této vládě neumětelů a zemských škůdců. Vše, co tato vláda provádí a propaguje, přes drahé energie, byrokracii a nesmyslné příkazy EU, nařizování zhoubného Green Dealu, dovozy nekvalitních potravin z Ukrajiny, ničí naše zemědělství a tím i celou naši zemi. Jsou prozíraví prorokové jako právě Jandejsek, Veleba, Vidlák, Dufek, kteří křičí a burcují, dokud je ještě jakž takž čas. Mnohým lidem to dojde až opravdu nebude co jíst anebo dovozové bude tak drahé, že už si to nebudeme moci dovolit. Konečně už dnes tu máme mnoho lidí pod hranicí chudoby. A jídlo je základ.

Proto nejde o vydobytí nějakých dílčích ústupků, například výměnu ministra zemědělství - teologa, za jiného nekompetentního fialového kašpárka, ale o kompletní až revolučně jiný vládní přístup k zemědělskému odvětví. Alespoň k tomu zemědělskému. Uchlácholit vedení Agrární komory bůhvíjakými sliby situaci naprosto neřeší. Je potřeba, aby si toto uvědomili všichni, kdo s půdou pracují a táhli za jeden provaz v tomto snažení. Jde jim i nám o vlastní živobytí.

Ivan Vyskočil

Herec a člen Klubu 2019

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pochybují, že naše vláda, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseQ , 05.03.2024 13:22:58
je ochotná s tímto problémem něco dělat. Výborný by byl ochoten leccos připustit, ale pro něj je Brusel svatý. Do jisté míry má pravdu, zlo přichází z Bruselu. Proto jsou důležité protesty zemědělců v celé EU. Z toho důvodu budou životně důležité červnové volby do EU. Záleží na nás, aby se do Bruselu nedostali zastánci tvrdé linie zeleného šílenství.

|  9 |  0

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …