Důchodci, buďte solidární. Vždyť jste na tom líp než rodiny. Jurečka vyzývá

01.03.2023 20:30 | Ze sítí

Podle ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL) by měli být důchodci solidární, protože rodiny s dětmi mají méně než oni. Nejen o tom hovořil s moderátorem Čestmírem Strakatým v pořadu Prostor X.

Důchodci, buďte solidární. Vždyť jste na tom líp než rodiny. Jurečka vyzývá
Foto: Screen FB KDU-ČSL
Popisek: Marian Jurečka na sjezdu KDU-ČSL

Úvodem Jurečka odpovídal na otázku, zda není chyba o změně ve valorizacích důchodů jednat v legislativní nouzi. „Chyba to určitě není, protože vláda a já i třeba můj kolega, předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Marek Výborný, jsme se snažili jednat s opozicí, zdali by nám neumožnili to, co nám umožnili teď v posledních dvou týdnech, abychom toto mohli schvalovat mimo legislativní nouzi, se zkrácenými lhůtami, mezi prvním, druhým a třetím čtením, a na to nám opozice řekla, že neumožní, že to zavetuje – a v ten okamžik nemáte jinou možnost. Ale ten pokus dělat to jinou standardní legislativní cestou tady byl učiněn,“ poznamenal Jurečka.

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jsem konsternován z toho, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseApep , 01.03.2023 20:44:08
že se ukazuje, že pan ministr je obyčejný primitiv neschopný pochopit triviální zákonitosti.. Až dosud jsem se domníval, blbce ze sebe dělá z praktických důvodů. Teď ale z hrůzou zjišťuji, že pan ministr ze sebe blbce nedělá, ale že naopak dělá všechno možné i nemožné, aby nevyšlo najevo, že primitivní blbec opravdu je.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…