Erik Best si vystřelil z „politického vězně" Petra Nečase

16.06.2014 14:21

Novinář Erik Best se ironicky pozastavuje nad funkcemi některých „dosloužených“ politiků. Miloš Zeman si vede nejlépe, stal se rovnou prezidentem republiky. Stejně tak by i Petr Nečas mohl mít jednou funkci…

Erik Best si vystřelil z „politického vězně" Petra Nečase
Foto: Petr Merta
Popisek: Erik Best, americký novinář

Anketa

Uplynul rok od zatčení Jany Nagyové. Co říkáte na dosavadní průběh a výsledky vyšetřování?

hlasovalo: 8230 lidí

„Někteří čeští politici se po skončení oddané služby vlasti musí snížit k nástupu do skutečného zaměstnání, ale habaděj dalších se v politickém posmrtném životě dokáže vyšvihnout až na úroveň prezidenta s veškerou prestiží, kterou to obnáší,“ píše ve zpravodaji Final Word novinář Erik Best.

Nejlepším příkladem je podle něj Miloš Zeman. „Ale neměli bychom přehlédnout bývalého ministra zemědělství Miroslava Tomana, jenž se stal prezidentem jak Agrární komory ČR, tak Potravinářské komory ČR. Bývalý premiér Mirek Topolánek rozdává rozumy coby šéf Teplárenského sdružení ČR,“ ukazuje na další kdysi vysoce postavené politiky.

Celý text si můžete PŘEČÍST ZDE.

A pokračuje. Stejně tak bývalý ministr vnitra Tomáš Sokol, nyní advokát, vytvořil Unii obhájců ČR. Zřejmě aby se mohl stát i on prezidentem, píše Best.

Co na to expremiér Petr Nečas? Ten podle Besta nemusí „smutnit“. „Petr Nečas má pocit, že se jako premiér dočkal akorát justiční perzekuce, přitom jestli správně využije své možnosti, jednoho dne by mohl stanout v čele Konfederace politických vězňů,“ uzavírá novinář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Dancso - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…