Erik Best vytáhl na Drahoše nemilou věc z minulosti

28.03.2017 17:31

Americký novinář Erik Best se na svém webu FinalWord rozepsal nad prezidentskými volbami v Česku. A našel i zajímavou paralelu se Spojenými státy.

Erik Best vytáhl na Drahoše nemilou věc z minulosti
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Novinář a politický analytik Erik Best

„Pokud je Miloš Zeman Donaldem Trumpem nadcházejících českých prezidentských voleb, Jiří Drahoš je Hillary Clintonovou. Žádný další pravděpodobný kandidát není tak jednoznačným představitelem establishmentu jako Drahoš, nepočítaje samozřejmě samotného Zemana,“ konstatoval Best. 

Dodává také, že komunisté Drahošovi natolik důvěřovali, že ho v polovině osmdesátých let pustili na roční pobyt v Hannoveru. „Ví, co se od něj očekává, což z něj činí přirozeného nástupce 4.0 předchozích tří českých prezidentů,“ zmínil. 

Drahoš podle něj rovněž slouží velkým firmám – díky podpoře průmyslu 4.0 – a zlehčuje částečnou překonanost lidské práce, kterou tento fenomén věští. „Roboty se neznepokojujte, říká milionům voličů, jež by potřeboval ke svému zvolení, mizející pracovní místa ve výrobě nahradí sektor služeb. Češi ale vědí svoje. Drahoš má smůlu, že roboti zatím nedostali volební právo,“ uzavřel Best.

  • Původní text ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…