Eva Holubová je „strašně ráda“. Kvůli Danuši Nerudové

25.05.2024 14:25 | Monitoring

Naprosto křišťálová čistota, odvážní a erudovaní. Herečka Eva Holubová se rozplývala nad eurokandidátkou hnutí STAN, na které figuruje i její syn. Českým voličům vysvětlila, proč je hnutí STAN jedinou proevropskou volbou. Její aktivitu velmi ocenila Danuše Nerudová, která vede kandidátku STAN do Evropského parlamentu. Přidal se i Jan Farský, dvojka na kandidátce, který připojil fotku s rodinou Holubových na náměstí Václava Havla a ocitoval Havlův výrok „pravda a láska zvítězí".

Eva Holubová je „strašně ráda“. Kvůli Danuši Nerudové
Foto: X
Popisek: Eva Holubová podporuje v eurovolbách hnutí STAN

„Pojďme tam zvolit tvůrčí lidi. Evropské volby jsou důležité, to víme všichni, ale ještě důležitější je, koho si tam zvolíme. Já volím Starosty a nezávislé,“ uvádí aktivistka a herečká Eva Holubová v minutovém videu věnovaném eurovolbám.

A proč právě Starosty a nezávislé? „Protože věřím, že tam budou užiteční. Jednak jsou erudování, mají odvahu, jsou jazykově vybavení a pracovití,“ dodává.

Nezapomněla připomenout, že do europarlamentu kandiduje i její syn Adam. „Jsem strašně ráda, že na jejich kandidátce je i můj syn Adam Holub,“ dodala pyšná matka.

„Jmenuji se Adam Holub a kandiduji do Evropského parlamentu s číslem 12 na kandidátce Starostové a osobnosti pro Evropu jako člen Liberálně ekologické strany (LES),“ informoval Adam Holub před nedávném. Všímá si prý, že Češi dobře chápou, že je třeba chránit osobní svobody, vážit si krás naší krajiny a přírody, ale také vědí, odkud Evropě hrozí nebezpečí.

Kandiduje proto, že potřebujeme v Evropě zasvěcené lidi, kteří vědí, jak funguje EU a jsou si vědomi závažnosti jejích výzev a avizuje, že se hodlá věnovat ochraně životního prostředí v Evropě a ve světě a vztahům se zeměmi na východ od nás.

„V obou těchto otázkách stojí Evropa na důležité křižovatce a obě témata jsou pod silným tlakem populistů,“ uvádí dále a dodává, že ho trápí otázka nedostatečných příležitostí pro mladé lidi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Právě teď jsme vyhráli nad Švédy 7:3, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemravní bahno , 25.05.2024 17:01:06
a já jsem si jist, že je to výhradní zásluha Pětikoalice a paní Holubové především. Je strašně krásné a hrozně milé, že fandila spolu s námi dezoláty našim hokejistům. Za to jí slibujeme, že od nás nedostanou STANaři ani hlas. K tomu nám dopomáhej Bůh! Zatím jsme ještě nevychcípali, babo!

|  20 |  0

Další články z rubriky

Květákový steak za 590 Kč. „Atrakce“ na Lipně, jaké ani moře nenabízí

4:44 Květákový steak za 590 Kč. „Atrakce“ na Lipně, jaké ani moře nenabízí

Smažený sýr s přílohou za 249 korun, svíčková s karlovarským knedlíkem za 295, belgické hranolky za …