FOTO Babiš odjel beze slova z Lán. Před novináři tedy promluvilo dítě a protibabišovský aktivista

17.06.2018 16:04

Předseda ANO a premiér Andrej Babiš již opustil lánský zámek. Zde se sešel s prezidentem Milošem Zemanem a předal mu seznam ministrů. Novináři se však žádného jeho komentáře před branami lánského zámku nedočkali. Místo něj však promluvil k novinářům spolek Milion chvilek pro demokracii, jenž na prostranství proti Babišovi protestoval.

FOTO Babiš odjel beze slova z Lán. Před novináři tedy promluvilo dítě a protibabišovský aktivista
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Andrej Babiš během tiskové konference.

„Za náš spolek jsme sem přišli proto, abychom předali Andreji Babišovi hodnotné dary – mísu koblih a také petici Za slušného premiéra. K dnešnímu dni ji podepsaly statisíce signatářů. Je ve formě účtenky, jak to má rád. Nemohli jsme tam dát jména všech signatářů, neb by to bylo kilometry dlouhé,“ řekl za spolek Mikuláš Minář. Svá slova pronesl poté, co jej uvedl jeden z jeho kolegů velmi mladistvého vzhledu. 

  • Původní text ZDE

„Je pro nás nepřijatelné, že naším premiérem je člověk, který je trestně stíhaný, ovládá státní aparát, budeme mít kvůli němu vládu závislou na komunistech,“ sdělil dále Minář. 

Milion chvilek pro demokracii vystoupil na improvizované tiskové konferenci poté, co premiér Andrej Babiš ihned po setkání s prezidentem Milošem Zemanem z lánského zámku odjel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…