Finský podraz na Maďarsko, které je vzalo do NATO. Piráti chtějí, aby Česko šlo taky

05.04.2023 18:45 | Ze sítí

Maďarsko diskriminuje LGBT+ a omezuje přístup k informacím o sexuální výchově. S Piráty podporujeme, aby se Česká republika připojila k hromadné žalobě na tento stát. To jsou slova pirátského šéfa Ivana Bartoše i europoslance Marcela Kolaji. Proti nim však vystoupil Petr Macinka z Institutu Václava Klause. „Vicepremiér Bartoš dokonce požaduje, aby se Češi připojili k jakési pofidérní žalobě na Maďary, kteří si zjevně nechtějí zmrzačit (pardon zpirátštit) své vlastní děti. Myslím, že Maďarsko není v tomto smyslu ostudou,“ píše Macinka.

Finský podraz na Maďarsko, které je vzalo do NATO. Piráti chtějí, aby Česko šlo taky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod Prague pride 2020 byl zrušen díky pandemii koronaviru. Místo něj vypluly na Vltavu s LGBT komunitou lodě

„Dnes se ještě můžeme přidat k zemím, kde vědí, že lidé mají nehledě na sexuální orientaci stejná práva. Maďarsko diskriminuje LGBT+ a omezuje přístup k informacím o sexuální výchově. S Piráty podporujeme, aby se ČR k žalobě připojila. Chceme patřit přece na Západ, že jo?“ zeptal se ve svém příspěvku na sociální síti Ivan Bartoš, šéf Pirátů. Podle jeho slov se již připojilo dvanáct států.

„Belgie, Dánsko, Irsko, Lucembursko, Malta, Nizozemsko, Portugalsko, Rakousko, Řecko, Španělsko, Švédsko a dnes ráno i Finsko!“ vyjmenoval je.

Jeho slova následně na sociální síti Twitter podpořil europoslanec Marcel Kolaja (Piráti). „Včera Finsko vstoupilo do NATO. O čem se ale tolik nemluví, je připojení Finska k hromadné žalobě proti Maďarsku, kde Orbán omezuje práva lidí LGBT+. Připojeno je tak už jedenáct zemí. Česko však stále ne. Deadline je zítra,“ poznamenal Kolaja na Twitteru. Dodejme, že Maďarsko muselo dát se vstupem Finska souhlas, protože vstup je nutné schválit jednomyslně.

„DJ Černý korzár Ivan útočí na Maďarsko, protože prý Orbán blokuje sexuální výchovu LGBT+–*/… Vicepremiér Bartoš dokonce požaduje, aby se Češi připojili k jakési pofidérní žalobě na Maďary, kteří si zjevně nechtějí zmrzačit (pardon zpirátštit) své vlastní děti. Myslím, že Maďarsko není v tomto smyslu ostudou. Ostudou naopak je země, která dopustí, aby se místopředsedou vlády stal radikálně levicový šílenec, jenž o sobě dokonce sebevědomě říká, že je pirát (což bez překladu vždy znamenalo „vrah a loupežník“). A to navzdory faktu, že jeho politickou stranu čtyř poslanců k vládnutí ani k většině v Parlamentu nikdo nepotřebuje…,“ poznamenává však k tomu Petr Macinka z Institutu Václava Klause. A přikládá také video.

„Pro silné žaludky – video, jak taková LGBT sexuální výchova vypadá např. ve školách v Kanadě u dětí ve věku 9–12 let. A Kanada je samozřejmě ten Západ, kam chce náš vrchní pirát patřit – i s našimi dětmi!“ dodává k videu se slovy, že přehrát jen na vlastní riziko a raději před jídlem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zatímco západní děti se učí o LGBT, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseDoktorrr , 05.04.2023 19:19:53
Tak ty čínské se učí vědu, techniku, matematiku a ekonomii. Ty západní děti až vyrostou budou jednou dobrým otroky pro své čínské pány.

|  16 |  0

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…