Fuck You! Fridrichová, Záruba a radní ČT byli plesat. A mysleli na Soukupa

27.01.2019 15:44

Člen rady České televize Zdeněk Šarapatka, je znamý tím, že dlouhodbě kritizuje nejen Hrad, ale také známého podnikatele, majitele a moderátora TV Barrandov Jaromíra Soukupa, který se zase s oblibiou naváží do České televize, a nejednou si vzal na paškál i Šarapatku. A protože jejich spory neutichají, poslal mu nyní radní ČT zajímavý facebookový vzkaz. Toho se v následně diskusi chytla i novinářka a spisovatelka Alexandra Alvarová a bylo veselo.

Fuck You! Fridrichová, Záruba a radní ČT byli plesat. A mysleli na Soukupa
Foto: Facebook.com
Popisek: Zdeněk Šarapatka s generálním ředitelem ČT Petrem Dvořákem

Rivalita mezi TV Barrandov a Českou televizí je známá již dlouho. Jaromír Soukup se do Zdeňka Šarapatky pustil několikrát, obviňoval ho například z toho, že se pokouší přisát na rozpočet veřejnoprávní stanice. Velmi rád se totiž ve svých pořadech věnoval tématu hospodaření Česká televize, kterou označil za „nejbizarnější instituci“, alespoň z pohledu daňového poplatníka. Kromě toho Šaraptku často velmi kritizoval za to, jak mluví o prezidentovi Miloši Zemanovi a o premiérovi Andreji Babišovi.

Anketa

Zvažujete, že budete volit Jaromíra Soukupa?

65%
hlasovalo: 24812 lidí

Není proto divu, že Šarapatkovi ze slov šéfa TV Barrandov zůstává hořká pachuť v ústech. Několikrát si ze Soukupa utahoval a útočil na něj prostřednictvím sociálních sítí, kde například psal, že Soukup „trpí vzteklinou“ a je to „nebezpečný hradní králík“.

A válka pokračuje. Tentokrát Šarapatka využil příležitost a na plese České televize, který se konal v Praze v Obecním domě, se spolu se svými kolegy, s redaktorkou ČT24 Norou Fridrichovou a s hokejovým komentátorem Robertem Zárubou zvěčnili a připsali rovnou i pozdrav, který se Soukupovi jistě líbit nebude.

Šarapatka jízlivě k snímku adresovánému šéfovi TV Barrandov připsal, že „2921 pražských kavárníků zdraví z plesu ČT barrandovského miliardáře z chatrče“. Za to ještě doplnil čínské znaky a „pro Jaryna“ připojil i google překladač, aby případně zjistil, že v anglickém překladu se jedná o slova „fuck you“ (seru na tebe).

Tento vzkaz neušel pozornosti české novinářky žijící v Kanadě Alexandře Alvarové, která je autorkou knihy Průmysl lži pojednávající o dezinformacích, mj. že smyslem dnešních falešných zpráv není prosazení lži, ale prosazení světonázoru, že pravda neexistuje. Na příspěvek reagovala se slovy, že Soukupovi z toho „asi praskne žilka“, načež ji Šarapatka upozornil, že „... tomu praskla už na porodním sále“.

Alvarová mu dala za pravdu a dělala si srandu, že se na to bohužel přišlo ale až v dospělosti. „Tutlala to čínská chůva,“ dodal k tomu pobaveně radní ČT, který pak v diskusi ještě ironicky zopakoval Soukupova slova o tom, že Česká televize je přece hnusná a zatuchlá instituce.

Jestli se bude dál šéf TV Barrandov hodiny ve svých pořadech věnovat fungování veřejnoprávní televize, potažmo praktikám Šarapatky, se musí nechat diváci překvapit. Majitel televize v současnosti moderuje jedenáct pořadů. Před pár dny však avizoval, že řadu z nich plánuje zrušit.

Jednat se má o diskusní pořady Aréna Jaromíra Soukupa, Duel Jaromíra Soukupa, Jaromír Soukup LIVE a také Týden podle Jaromíra Soukupa. Přesný termín zrušení pořadů ještě jasný není. Jako hlavní důvod Soukup uvedl, že ho nebaví už prázdné „tlachání“ politiků a přiznal, že to suvísí i se založením hnutí LIST Jaromíra Soukupa, kvůli kterému odmítli účast v pořadech zástupci ODS i TOP 09.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …