Hájek: Američané připravují ničivou válku. Hrozí obrovské nebezpečí

10.09.2013 13:01

Chystaná agrese USA a jejich spojenců v Sýrii je dalším krokem plánu na vytvoření globální vlády, nového světového řádu. Začalo to 11. září 2001 „teroristickým“ útokem v New Yorku. Teď sledujeme další pokračování této nebezpečné hry, upozorňuje Petr Hájek na svém Protiproudu.

Hájek: Američané připravují ničivou válku. Hrozí obrovské nebezpečí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

Hájek opět zdůraznil, že s 11. zářím to ani zdaleka nebylo tak, jak se nám mediální mainstream, plnící zadání určitých kruhů, snaží vnutit. „Bez ohledu na to, že se podařilo většině světové veřejnosti vsugerovat představu teroristického útoku na Spojené státy, netrvalo dlouho a bylo jasné, že všechno to nějak nesedí. Postupně přišly další a další vlny důkazů o rozměrech celé té obrovské mystifikace,“ píše Hájek.

Agrese v Sýrii je pokračováním snah vybudovat nový světový řád. Nepřímo to potvrdil i slavný americký generál Wesley Clark. Ten prozradil, že už před 11. zářím existovaly plány na ovládnutí severní Afriky a Blízkého východu, včetně Sýrie a Íránu.

Celý článek Petra Hájka ZDE

Virtuální realita v praxi

Hájek se proto ptá, proč najednou spojenci s útokem váhají. „Je totiž jasné, že pokud Američané překročí Rubikon a na Sýrii skutečně zaútočí, není jisté už vůbec nic. Další vývoj nelze odhadovat a celé představení se snadno jeho tvůrcům a režisérům může vymknout z rukou.“ Lokální konflikt podle něj může reálně přerůst v ničivou válku. Možná tak prý stojíme před „karibskou krizí č. 2“.

„To, čím nás budou mainstreamová média krmit, není jen příprava na válku. Je to politické školení mužstva před 11. zářím číslo dvě. Ale teprve akce sama – její první hodiny – budou školou manipulace. Režiséři musejí za každou cenu vytvořit ve veřejnosti emoci, která vše následující pocitově ospravedlní,“ tvrdí bývalý vicekancléř. Máme proto nyní ideální příležitost konečně pochopit, co znamená virtuální realita v praxi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…