Herec Klepl: Rusové proti Putinovi, to mě baví. Hledal jsem práci v Tesku, smáli se, nechtěli mě

10.02.2021 16:36

Herec Bohumil Klepl prozradil, že po nocích rád kouká na neoficiální ruské televizi na demonstrace proti prezidentovi Vladimiru Putinovi. „Na to jsem ujetej,“ prohlásil Klepl, který prý také rád jezdí virtuálním autobusem po Londýně. „Tak to jsou moje zábavy teď,“ dodal pobaveně herec, který je kvůli pandemii koronaviru bez práce.

Herec Klepl: Rusové proti Putinovi, to mě baví. Hledal jsem práci v Tesku, smáli se, nechtěli mě
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Bohumil Klepl

Klepl v rozhovoru pro server Super.cz popsal, jak v době koronaviru tráví volný čas. Mimo jiné se v divadle věnuje například loutkovému divadlu. „Dělám takové loutkové večerníčky, takové skeče, abych pobavil spíše své kolegy, ale i všechny lidi, kteří nás mají rádi a chodí se na nás normálně dívat,“ řekl Klepl a ukázal na staré loutkové divadlo.

Anketa

Který z lídrů sněmovních stran ve vás vzbuzuje největší důvěru?

39%
0%
1%
45%
3%
hlasovalo: 28554 lidí

„Je to loutkové divadlo mé bývalé manželky, které jsem jí dal jako svatební dar. Je to stoleté loutkové divadlo Mikoláše Aleše a já jsem s ním v 90. letech procestoval celý svět. No a teď jsem ho po patnácti letech vytáhl, protože se nedá nic dělat a navíc ty loutky nikoho nenakazí,“ prohlásil s notnou dávkou ironie.

Ve zbytku volného času prý rád kouká na jízdu londýnského autobusu nebo ruské demonstrace. „Teď mám novou úchylku, na YouTube si najdu webkameru Londýna a sednu do autobusu číslo 5 a jedu tou pětkou pětkrát po Londýně. A když jsem hodně ujetej, tak si vyhledám ruskou neoficiální televizi a koukám, jak Rusové protestují proti Putinovi. Tak to jsou moje zábavy teď,“ prohlásil pobaveně.

Autobusem podle svých slov jezdí každý den od půlnoci do jedné do rána. „To je v autobuse málo lidí. No a ten Londýn, tu trasu pětky, už znám velmi dobře. Je ale zvláštní, že tam občas i v noci slyším nějaké Rusy, že tam jsou ruský turisti, to nechápu,“ pokračoval Klepl.

Ten v době covidu prý o jiné práci neuvažuje, protože má chvíli před důchodem. „Zkusil jsem ale někde v Tesku, jestli by mě nevzali, a to se smáli, že to je určitě skrytá kamera. Pak ale zjistili, že ne, a řekli, že pro mě není místo,“ dodal herec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: jma

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…