Hnusný pohled: Konvičkovci ráno šokovali Prahu akcí proti islámu. Ale takovou jinou. Zde je FOTO

12.08.2015 9:35

Příznivci Bloku proti islámu a iniciativy Islám v ČR nechceme (IvČRN) uspořádali dnes ráno na několika místech hlavního města Prahy akci, prostřednictvím níž chtějí upozornit na nebezpečí, které dle jejich názoru představuje islám pro Evropanky.

Hnusný pohled: Konvičkovci ráno šokovali Prahu akcí proti islámu. Ale takovou jinou. Zde je FOTO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti islámu a uprchlíkům na Palackého náměstí

Anketa

Je dobře, že se rozdělilo Československo?

24%
76%
hlasovalo: 10929 lidí

„Dnes ráno jsme na Klárově, u metra Lužiny, na Jiřího z Poděbrad a Karlově náměstí v Praze rozmístili busty ukamenovaných žen jako připomenutí islámského barbarství a násilí páchaného na ženách,“ informuje v tiskovém prohlášení mluvčí IVČRN Artur Fišer.

Fišer připomíná, že muslimům jejich víra přikazuje celou řadu skutečností, které jsou ovšem v protikladu k evropským hodnotám. „Začíná to předsedou muslimských obcí, který vykládá v televizi, že ženy mají polovinu mozku, pokračuje nuceným zahalováním, domácím násilím, které je výslovně nařízené v Koránu, pokračuje ženskou obřízkou, následují vraždy ze cti a končí to veřejným kamenováním znásilněných žen,“ vypočítává mluvčí protiislámské iniciativy. Naše společnost se dle něj musí probudit dříve než západní Evropa, kde se prý omezená práva žen, ženská obřízka a vraždy ze cti staly každodenní realitou.

Lidé kolem Bloku proti islámu a IvČRN dle mluvčího doufají, že podobnými akcemi lidem otevřou oči dříve, než se k nám dostane „islámské barbarství“ a že se tak Češi nebudou muset dívat na opravdové kamenování, nebo číst v novinách, že jejich soused zabil svou dceru kvůli pokřivené „cti“.

 

 

Zdroj: Artur Fišer

Celá tisková zpráva:

Příznivci BPI a IVČRN dnes ráno uspořádali guerillovou akci na Pražských náměstích a v parcích, aby upozornili na nebezpečí islámu.

"Dnes ráno jsme na Klárově, metru Lužiny, na Jiřího z Poděbrad a Karlově náměstí v Praze rozmístili busty ukamenovaných žen jako připomenutí islámského barbarství a násilí páchaného na ženách.
Začíná to předsedou muslimských obcí, který vykládá v televizi, že ženy mají polovinu mozku, pokračuje nuceným zahalovaním, domácím násilím, které je výslovně nařízené v Koránu, pokračuje ženskou obřízkou, následují vraždy ze cti a končí to veřejným kamenováním znásilněných žen.
Naše společnost se musí probudit dříve než západní Evropa, kde se omezená práva žen, ženská obřízka a vraždy ze cti staly každodenní realitou."
 
Islámské barbarství k nám proniká stále rychleji, avšak většinové společnosti se zatím netýká, doufáme, že když lidem otevřeme oči dříve než se k nám dostane naplno, nebudou se muset dívat na opravdové kamenování, nebo číst v novinách, že jejich soused zabil svou dceru kvůli pokřivené "cti".
 
Artur Fišer, tiskový mluvčí IvČRN

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…