Holešovská výzva má holé ruce. A shání peníze

29.01.2012 22:22

Autoři Holešovské výzvy, která požaduje demisi vlády i prezidenta republiky, se na své konferenci usnesli na dalším postupu. Na svou agitační činnost ale nemají peníze.

Holešovská výzva má holé ruce. A shání peníze
Foto: archiv
Popisek: Demonstrace proti maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi a jeho nové ústavě

„Na přípravu celonárodního protestu 15.3.2012 bude zapotřebí vytisknout statisíce letáků, zajistit ozvučení náměstí, cesty aut s aparaturou po republice ... atd. Naše prostředky jsou už téměř vyčerpány, pokud můžete, přispějte i malou částkou. Proti nám stojí lidé, kteří mají nakradeny miliardy. My máme zas jen ty holé ruce,“ píše na webu Slávek Popelka.

Připravujte demonstrace

Dále na stránkách stojí, že zde bude pravidelně umístěn výpis z účtu. Problém však není jen s penězi, ale také s pomocníky. Organizátoři tak shánějí lidi na vylepování plakátů či organizaci shromáždění.

O konferenci čtěte ZDE

Najít můžete také telefon v případě, že máte možnost (a chcete) půjčit ozvučené auto na průjezdy republikou. „Vytvářejte v místě kde žijete koordinační centra pro přípravu demonstrací,“ dodává Popelka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…