Hrozí Jaromíru Soukupovi infarkt? Tohoto si všimli u Šafra

12.04.2019 19:44

Server Pavla Šafra má strach o zdraví Jaromíra Soukupa. Tento konferenciér bude prý tak dlouho útočit na ČT a další instituce, až z toho dostane infarkt.

Hrozí Jaromíru Soukupovi infarkt? Tohoto si všimli u Šafra
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Moje zprávy s Jaromírem Soukupem

Není to tak dávno, co generální ředitel TV Barrandov tvrdil, že už si do televize nebude zvát politiky, protože pořád jen zbytečně tlachají. Ale skutek utekl. Realita je však zcela jiná. Soukup do svých pořadů zve politiky dál. Do TV Barrandov zavítal lidovecký europoslanec Tomáš Zdechovský, ministr školství za hnutí ANO Robert Plaga a další.

Publicista Vilém Besser k tomu na serveru Pavla Šafra Forum24.cz poznamenal, že Soukup se jen křečovitě snaží zaujmout veřejnost, ale krachuje mu jeden projekt za druhým, takže se chytá stébla. Momentálně s chutí útočí na veřejnoprávní Českou televizi a doufá, že tím přiláká zpět alespoň část své bývalé divácké obce, protože jak připomíná Besser, meziročně klesla Soukupovi sledovanost asi tak o třetinu.

„Aby se tedy Soukup opět dostal do hledáčku médií, která si ho všímají především v momentech jeho ‚šílenství‘, rozjel zoufalý televizní uvaděč další kapitolu své estrádní show ‚Česká televize – zlo na našich obrazovkách‘,“ napsal Besser.

Anketa

Věříte v úspěch nové pravicové strany Václava Klause?

81%
19%
hlasovalo: 16225 lidí
„Klasicky se však místo argumentů do Soukupových ‚zpráv‘ dostaly pouze smyšlenky, lži, nadávky a urážky, doprovázené dramatickým projevem konferenciéra. Ochotnický výkon by ovšem byl jen další trapnou show, kterých je na TV Barrandov nepočítaně, pokud by Soukup opět nenadával konkrétním lidem. Blázen, šílenec, magor, to jsou ‚perly‘ ze slovní zásoby konferenciéra, jehož největším problémem je, zda má Václav Moravec skutečně 400 tisíc měsíčně. Přitom sám asi nechce, aby se někdo vrtal v tom, za co si on sám účtuje honorář jen o sto tisíc menší. Ovšem za jeden pořad, plný exhibice malosti a neumětelství, ne za celý měsíc,“ pokračoval autor.

Soukup si tím prý možná kompenzuje vlastní komplexy a věří, že nejlepší obranou je útok. Podobně se prý chová i hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který místo argumentace na oponenty prezidenta Zemana útočí a uděluje jim jednu nálepku za druhou.

Besser má strach, aby podobné hysterické výstupy Jaromíra Soukupa, jak hodnotí jeho vystupování před kamerou, nedovedly tohoto zklamaného muže až k infarktu. Požádal ho proto na dálku, aby přestal hazardovat se svým zdravím.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …