Hrozí zničení národa. Spisovatel Kuras přišel s vážnou výzvou a svědectvím

28.08.2018 11:34

Konzervativní spisovatel Benjamin Kuras, který kandiduje do Senátu Parlamentu ČR v obvodu Praha 4 jako nezávislý kandidát s podporou Realistů, se pro server Neviditelný pes.cz rozepsal o pomalé sebevraždě západní civilizace. Spisovatel připomněl slova ruského spisovatele Solženicyna: „Chcete-li národ zničit, odeberte mu historickou paměť.“ A takovou ztrátu historické paměti podle Kurase můžeme dnes sledovat na každém kroku v každé západní zemi. „Válka iluzí proti realitě by se dala nazvat tato současná západní psychická porucha,“ říká Kuras.

Hrozí zničení národa. Spisovatel Kuras přišel s vážnou výzvou a svědectvím
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Spisovatel Benjamin Kuras

Tato historická paměť není podle Kurase ztrátou pasivní a náhodnou, z pouhé neznalosti a lenosti, nýbrž ztráta záměrná, řízená, pilná, pracovitá a agresivní. Připomněl slova Emanuela Macrona, který vyhrál volby mimo jiné předvolebním oznámením, že neexistuje žádná francouzská kultura, nýbrž jen různé kultury ve Francii.

Anketa

Je dle vás Zdeněk Bakala slušný člověk?

3%
97%
hlasovalo: 9415 lidí

„Tato slova vzal z nejnovějších masivních francouzských dějin ‚Histoire mondiale de la France‘. Tedy francouzské dějiny jaksi ‚světové‘. Sepsané několika tucty univerzitních profesorů. Ta jejich ‚světovost‘ spočívá v tom, co si od světa vzala. V nepřetržitém mísení kultur a migrací,“ dodal Kuras.

V tomto vydání dějin, zdá se prý, například bitva u Tours v roce 732 byla jen jakási bezvýznamná skrumáž, ne zásadní událost zachraňující Evropu před islámskou okupací, jak dosud dějiny Francie tvrdívaly. „Kulturu nastartoval latinský překlad Koránu z roku 1143. Vše, co je na Francii dobré, přišlo s imigrací,“ dodal Kuras s tím, že jejím vlastním příspěvkem světu je jen dobyvatelství, křižáctví, imperialismus. „A proč vlastně toto dílo vychází? Podle autorů jako vzpoura proti ideologické ofenzivě reakčního oslavování národní identity,“ dodal Kuras.

Kuras upozornil, že podobně se začínají napadat národní svátky Den díkůvzdání a 4. červenec jako nemravné oslavy kolonialismu a genocidy. „Jsme svědky všestranného útoku na naši kulturu ze strany našich vlastních elit,“ komentoval to list New Jersey News.

„Němečtí historici jako Ernst Nolte se snaží léčit trauma národní ostudy druhé světové války odhalováním historických důkazů, že nacismus byl jen obranou Evropy před bolševismem a Hitler měl skutečné důvody věřit, že Židé vyhlásili Německu válku, aby bojovali po boku osamělé Británie,“ sdělil Kuras a dodal, že polovina Němců věří, že mezi německým nacismem a izraelským sionismem není žádný rozdíl, a že si tedy nemají jeden druhému co vyčítat. Druhá polovina je pod vedením své kancléřky odhodlaná studem za svou historii rozpustit svou národní existenci v nekonečném moři migračních toků.

Tím prý činí s neoblomnou vírou, že miliony negramotných a neintegrovatelných přistěhovalců nahradí vymírající vysoce vzdělané domorodce a budou jim ze svých vysokých platů do smrti platit starobní důchody, na jaké jsou zvyklí, a že migranty budou k rychlému pracovnímu zapojení motivovat tím, že jim na dobu neurčitou poskytují pohodlný život za pracovní nezapojení. „To vše i přes jasná fakta ukazující, že z příchozích migračních toků ještě po několika letech 80 % zůstává nezaměstnatelných,“ řekl Kuras a dodal, že jsou to nositelé té nejmírumilovnější kultury, jejichž každodenní násilnosti a vraždy jsou jen minoritní výjimkou potvrzující mírumilovné pravidlo, a kdo té mírumilovnosti nevěří, koleduje si o trest smrti.

„Současná západní psychická porucha by se dala nazvat ‚válka iluzí proti realitě‘, která se projevuje filtrováním faktů sítem iracionálních představ a teoretických pouček. Události neodpovídající naší ideologii neexistují a veškeré informace o jejich existenci jsou ‚fake news‘,“ upozornil spisovatel, což je podle něj vedle ztráty historické paměti druhý aspekt toho zbláznění, které nám bohové uštědřují na cestě k sebevražednému zániku. 

Nejvzdělanější mozky naší civilizace se podle Kurase vybíjejí na boji proti racionálnímu přírodnímu faktu i spirituálnímu náboženskému příběhu, že „člověk je stvořen jako muž a žena“, a vymýšlejí teorii, že pohlaví je jen mentální konstrukt nemající s fyzickou realitou nic společného. „Tak v Evropě tímto ‚mentálním konstruktem‘ vzniká generace, která ztratí nebo nikdy nezíská smysl sexu jako způsobu rozmnožování a urychlí vymírání evropského etnika, jež pak nahradí etnika sexuálně zdatnější,“ míní.

Nejbizarnější na těchto pohlavních pestrostech včetně agresivního feminismu a homosexualismu je prý projevovaná sympatie k pokrokovému a bílým heterosexuálním mužem údajně perzekvovanému islámu, nevnímající, že na všechny z nich se v něm vztahuje trest smrti, hojně v mnoha islámských zemích praktikovaný. „Historický fakt, že soužití Evropy s islámem bylo vždy téměř výlučně válečné, se vytratil z paměti evropských funkcionářů jako komisařky pro zahraničí Mogherini, podle níž ‚islám je nedílnou součástí naší civilizace a jeho imigraci nelze zastavit‘,“ uvedl spisovatel.

Původní text ZDE.

Ve chvíli, kdy pro papeže je důstojnost migrantů důležitější než bezpečnost evropských občanů a kdy britská konzervativní ministryně vnitra navrhuje patnáctiletý trest vězení za prohlížení extrémně pravicových (rozumějme protidžihádových) stránek, podle Kurase víme, že naše pomatenost přechází do smrtelné fáze. „Už se nedá mluvit jen o nějakém spiknutí globalistů, nýbrž o celozápadní epidemii nákazy mentálním virem předávaným politikou, médii, školstvím, kulturou a byznysem, na něž nenacházíme protilék,“ uzavřel Kuras s tím, že začíná být jisté, že tato choroba nemá řešení politické, nýbrž psychiatrické.


 


 

 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…