Hrušínský nemohl chybět. Už straší Putinem

18.01.2023 17:29 | Ze sítí

Herec a ředitel Divadla na Jezerce Jan Hrušínský pochválil obyvatele Ústí nad Labem, že v hojném počtu podpořili prezidentského kandidáta Petra Pavla. Poté vyplodil ironický příběh o druhém kandidátovi, Andreji Babišovi, a jeho touze po korunovačních klenotech.

Hrušínský nemohl chybět. Už straší Putinem
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

Anketa

Přestřelil Babiš billboard „Nezatáhnu Česko do války“?

hlasovalo: 28751 lidí
Hrušínský na svém facebooku reflektoval setkání generála Petra Pavla s lidmi v Ústeckém kraji, ve kterém v prvním kole vysokým rozdílem vyhrál expremiér Andrej Babiš. „V Ústí nad Labem jsem prožil osm krásných let v Činoherním studiu. Mám radost, že se Ústečáci pochlapili a přišli podpořit dobrou věc. Doufám, že generál Pavel zvítězí ve druhém kole i v Ústeckém kraji,“ uvedl Hrušínský k akci, které se účastnily asi dvě tisícovky lidí.

Poté Hrušínský nezapřel své umělecké nadání a přidal příběh o Babišovi a jeho akci u korunovačních klenotů. „Ve stejný čas se v okolí vysněného Hradu poflakoval známý slovenský konfident. Zase kvůli tomu nepřišel do práce, jen aby se mohl kochat představou, jak sedí na Pražském hradě,“ komentoval ironicky Babišovu nepřítomnost na jednání Poslanecké sněmovny.

„Když se od lidí ve frontě doslechl, že prý tam jsou nějaké drahé klenoty – prý svatováclavská koruna, královské žezlo a jablko celé ze zlata, zahořely mu velké uši a okamžitě prý volal spolupracovníkům Státní bezpečnosti (viz foto níže) a Havlíčkovi, na kterého má tel. číslo, že by to stálo za pokus. Neví se, co tím přesně myslel, protože byl vítr a on nemluví dobře česky,“ dokončil ironický příběh Hrušínský.

Ten se do Babiše na Facebooku trefuje opakovaně, jako po Babišově tiskové konferenci po prvním kole prezidentských voleb, kde zaznělo kostrbaté přirovnání Petra Pavla k Vladimiru Putinovi. Hrušínský ale naopak Putina využívá v koláži, kde se objevuje množství osobností, které prý Babiše volí a přitom mají blízko k ruskému režimu.

Babiš podle Hrušínského na tiskové konferenci po prvním kole ukázal své pravé já a odhodil masku hodného a usměvavého ochránce lidu. „Po porážce v prvním kole masku odhodil a stál před námi starý chaotický Babiš, který se zajíkavě přiznal k obavám, že na něj praskne spolupráce s KGB, tmavovlasá milenka a ke zděšení svých blondýnek spustil anglicky o svém skandálu v kauze Pandora Papers. S Putinem se prý nezná a do Maroka ho ruská KGB za komunismu nevyslala. Nikdo se ho na to neptal. Pak už jen osočoval vítěze prvního kola Petra Pavla a útočil na každého novináře, který se ho na něco zeptal,“ zhodnotil Babišovu tiskovku a přidal koláž.

Na ní za ruským prezidentem najdeme například šéfa SPD Tomia Okamuru, předsedkyni KSČM Kateřinu Konečnou, senátorku Janu Zwyrtek Hamplovou nebo exprezidenta Václava Klause. „Všichni – co na dolním obrázku stojí za Putinem – volí tohoto Babiše. Proto je třeba, abychom my ostatní – i ti, co se tady proti němu dva měsíce vymezují – šli volit generála Pavla,“ dodal Hrušínský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

ubohý komediant, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 18.01.2023 17:34:10
co by se bez charity pracujících lidí nikdy sám nuživil si bere do úst babiše? Vždyť mu nesahá ani po kotníky. Co si o sobě to komediantské nemehlo myslí? Je směšný a trapný

|  9 |  0

Další články z rubriky

Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

10:25 Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

Provokace, intriky, faleš. Takhle to prý dnes funguje mezi Ruskem a Západem. V reakci na dodávky ame…