Hrušínský šťoural za Zemanem. Hrůza, morálně závadné. Prymula ať raději nečte

26.02.2021 14:11

Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský se svým stylem vyjádřil k možné spolupráci prezidenta Zemana a mediálního epidemiologa Romana Prymuly. „Vyhozen z ministerstva a dvakrát z vlády, osvědčený návštěvník zavřených restaurací!“ A má vůbec bezpečnostní prověrku? Svojí porci dostali i ostatní Zemanovi blízcí. Jeden je prý expert na černé stavby a dotace. Druhý zase údajně rozumí Rosatomu, kung-pau a pečeným netopýrům z Wu-chanu. A je toho víc. Na Hradě z toho bude určitě mrzení.

Hrušínský šťoural za Zemanem. Hrůza, morálně závadné. Prymula ať raději nečte
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec a principál Divadla na Jezerce Jan Hrušínský

„Každý musí uznat, že jedině plukovník Prymula chybí v týmu prezidentových expertů na Pražském hradě. Mluvčí Hradu oznámil, že tým expertů má nyní šanci posílit právě díky Prymulovi.“ Poznamenal poněkud hořce a ironicky Hrušínský.

„Mozkový trust Pražského hradu tvoří: Odborník na černé stavby, dotace a bezpečnostní prověrky Vratislav MYNÁŘ, Martin NEJEDLÝ rozumí Rosatomu, Lukoilu, kung-pau a pečeným netopýrům z Wu-chanu, Miroslav TOMAN je expert na kuřata z Xaverova (‚Kupujme jen české potraviny‘) a na komunistické zemědělství, Jaroslav ZAVADIL, odborový expert gottwaldovských tradic, vrcholovou expertkou na spravedlnost typu: padni, komu se to právě hodí, je Marie BENEŠOVÁ, Rudolf JINDRÁK se před listopadem 1989 mimořádně osvědčil ve službách komunistické rozvědky jako agent v tehdejším Západním Německu, dále Vladimír DLOUHÝ, ministr poslední vlády KSČ a expert Prognostického ústavu, dále tři odborníci František LUKL, Jaroslav HANÁK a Jiří RUSNOK, u kterých se druh odbornosti ani přes veškeré úsilí nepodařilo zjistit,“ vyjmenoval herec „všechny Zemanovi muže“.

Osobnost Prymuly je pak dle Hrušínského a mnohých dalších velice pochybná: „Prymula byl v minulosti několikrát vyhozen z Ministerstva zdravotnictví, dvakrát z vlády a vždy se pohyboval v blízkosti nejvyšších. Osvědčil se jako návštěvník zavřených restaurací, dále stamilionovými nákupy hradecké nemocnice, tíhnutím k čínské alternativní medicíně a obdivem k Miloši Zemanovi. Důležitým předpokladem práce pro prezidenta Zemana je skutečnost, že plukovník nikdy nezískal bezpečnostní prověrku.“

Jména všech výše zmíněných expertů jsou podle Hrušínského zárukou poctivosti, inteligence, charakteru a hlavně náklonosti vůči Moskvě a Pekingu. Na závěr ještě umělec Zemanovi v podstatě doporučil další dva „experty“, na které by rozhodně neměl zapomenout: „Snad pozornosti pana prezidenta neuniknou ještě dva další výjimeční experti hnutí ANO – Helena VÁLKOVÁ, která se vyznamenala jako blízká spolupracovnice samotného prokurátora Urválka a boss poslaneckého týmu ANO Jaroslav FALTÝNEK, který se jako expert hodí kdykoliv a na cokoliv,“ vysmívá se Hrušínský.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…