Hudeček je stále v TOPce. Svých deset tisíc fanoušků o tom informuje na Facebooku

14.11.2014 20:04

Bývalý pražský primátor Tomáš Hudeček má na svém pečlivě obhospodařovaném profilu chybičku. Anebo všem médiím a vedení TOP 09 unikla zásadní informace. Důvod? Hudeček má na zmíněné sociální síti ještě stále příslušnost ke straně Karla Schwarzenberga.

Hudeček je stále v TOPce. Svých deset tisíc fanoušků o tom informuje na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vávra a Tomáš Hudeček

Někdejší pražský primátor Tomáš Hudeček ale po „vyhazovu“ z TOP 09 zřejmě bez stranického dresu dlouho nezůstane. Podle informací Lidových novin požádal o přestup ke Starostům a nezávislým. A ti se údajně nebrání. Sám Hudeček výměnu stranické knížky popírá, v současné době si žádné angažmá údajně nedovede představit.

Lidové noviny ovšem disponují informacemi, které tvrdí opak. Hudeček již údajně poslal členskou přihlášku Starostům a nezávislým, ke kterým měl vždycky blízko. Starostové se přijetí Hudečka nebrání, jejich lídr Martin Půta nicméně trvá na tom, že doba „členské karantény“ by u něho měla být delší než u kteréhokoliv nově příchozího člena.

„Považuji to za běh na delší trať. Nejsem totiž fandou rychlých střídání stranických průkazek. Tomáš Hudeček má však za sebou řadu rozumných věcí a kroků, není důvod o něm mluvit špatně. Párkrát jsme spolu hovořili, měli jsme vcelku blízké názory. Podle mě nebyl špatný primátor,“ uvedl Půta.

Tomáš Hudeček opustil TOPku po vleklých sporech s místním předsedou Jiřím Vávrou. Ten na Hudečkovu abdikaci reagoval svou. Nové vedení by mělo vzniknout na konci listopadu na celopražském sjezdu strany. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…