Hulvát Kalousek čelí trestním oznámením, řekla Klasnová. A ministr opět pálí

09.04.2012 12:51

Místopředsedkyně VV Kateřina Klasnová označila ve svém prohlášení ministra financí Miroslava Kalouska za hulváta, který čelí mnoha trestním oznámením. Strážce státní pokladny v rozhovoru pro Novinky.cz kontroval prohlášením, že Klasnová pouze potvrdila jeho slova o Véčkařích.

Hulvát Kalousek čelí trestním oznámením, řekla Klasnová. A ministr opět pálí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Ministra financí nadzvedlo především tvrzení Klasnové o tom, že je vystaven mnoha trestním oznámením. Oznámení na jeho osobu totiž podali právě členové VV, zejména odstoupivší místopředseda Tomáš Jarolím.

"Vyjádření paní místopředsedkyně Klasnové stoprocentně potvrzují má slova o Věcech veřejných. Podávat na někoho účelová křivá trestní oznámení jenom proto, abych ho pak mohl veřejně osočovat, že trestním oznámením čelí, to je ukázka toho nestoudného politického stylu Věcí veřejných, který musí skončit," řekl ministr v rozhovoru pro Novinky.cz.

V sobotním vyjádření pro deník Právo Kalousek prohlásil, že Věci veřejné jsou organizovaným zločinem v politice a Klasnová reagovala připomenutím na ministra financí podaných trestních oznámení.

"Nevím, zda si to paní místopředsedkyně uvědomuje, ale její vyjádření jen potvrdilo má slova o nich. Tohle je přesně ten politický styl Věcí veřejných. Tohle je smysl jejich nestoudného politického stylu - mít obrovské máslo na hlavě, útočit na jiné a chtít řešit jejich problémy, jenom aby si nikdo nevšímal problémů mých," zdůraznil v pondělí Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bob

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…