Jeden milenec Kočí u soudu dnes, další zítra. Mluvili jsme s ním

05.03.2012 13:49

Dnes v půl deváté začal soud s předsedou poslanců VV Vítem Bártou kvůli obvinění z uplácení dnes již nezařazených poslanců Jaroslava Škárky a Kristýny Kočí. Hned v úvodu soudního přelíčení vytáhl Bárta trumf v podobě svědka Petra Vackeho, který tvrdí, že byl milencem Kristýny Kočí a že by mohl vnést světlo do celého případu.

Jeden milenec Kočí u soudu dnes, další zítra. Mluvili jsme s ním
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nezařazená poslankyně Kristýna Kočí

Svědek Vacke požádal o vyslechnutí a všechny v sále překvapil nečekaným prohlášením. „S Kristýnkou jsem udržoval intimní vztah,“ prohlásil. Soudce prý jeho žádost zváží podle toho, co řekne poslankyně Kristýna Kočí. Ta se ovšem pohotově vyjádřila na Facebooku, kde milostný vztah popírá:

Anketa

Proč podle Vás Kočí udala Bártu?

hlasovalo: 306 lidí

„Tak jsem si přečetla, že se dnes u soudu objevil "nový svědek" tvrdící, že byl mým milencem a že ví, jak to vše bylo. Osobu pana Vackeho neznám,v živote jsem ho neviděla, ale vzhledem k praktikám Víta Bárty mne nepřekvapí ,když se každý den objeví dva tři muži tvrdící, ze byli moji milenci a vědí, kde je pravda,“ uvedla na profilu Kočí.

Časově to koliduje

ParlamentníListy.cz kontaktovaly bývalého přítele poslankyně Kočí Adama Koželu, jelikož údajný vztah Vackeho a Kočí by časově kolidoval s dobou, v níž byl právě Kožela oficiálním přítelem Kočí. „Je to celé překvapení, ale nechci se k tomu vyjadřovat, ani nemohu, jelikož zítra budu vyslechnut u soudu já,“ reagoval Kožela, který byl v podstatě stejnou otázkou redakcí konfrontován minulý rok, když se Kočí přiznala na audio nahrávkách k poměru s bývalým šéfem poslaneckého klubu ODS Petrem Tluchořem.

Pro pamětníky

Úryvek z nahrávky:

„A jak to snáší ten váš mladý? Protože se říkalo, že jste píchala s Drobilem," zeptal se natvrdo Kočí člen frýdecko-místecké organizace Lukáš Vích na nahrávce pořízené během sobotní schůzky v pražské kavárně. „No, to se říkalo. Ale s Drobilem jsem nikdy nic neměla," zareagovala Kočí. „Tak potom s Tluchořem," dodal Vích. A Petra Tluchoře již Kočí nezapřela: „No... Jenom proto, abych byla přesvědčivá, aby až se mě zeptaj: Máte poměr s Petrem Tluchořem? Tak já řeknu: Já jsem v životě s Petrem Tluchořem nespala. Ale potřebuju bejt přesvědčivá. Já když lžu, tak musím být přesvědčivá. Poměr se mnou má. Ale proto to brzdím." uvedla na nahrávce Kočí.

Vztah Kožely a Kočí se několik týdnů po zveřejnění této nahrávky rozpadl. Problémy měl i Petr Tluchoř, jehož tchánem je bývalý ministr zdravotnictví Luděk Rubáš. Oba pánové také sedí v předsednictvu oblastního sdružení ODS Praha-Východ. Podle důvěryhodných zdrojů redakce zaplatil Tluchoř manželce po rozvíření kauzy velmi drahou dovolenou.

A co ty fotky?

Kristýna Kočí na podzim obvinila svého bývalého přítele Pavla K. ze zveřejnění její polonahé fotografie. Ten ovšem celou věc dementoval, neboť žádnými fotografiemi nedisponoval. Poukázal ale na skutečnost, že Kočí poslala email s lechtivou fotografií také jeho blízkému příteli Pavlu S.
„Nevím, zda tato fotografie byla určena jen pro mě, když  ji slečna poslankyně poslala i mému dobrému kamarádovi. Co tím tehdy sledovala? Byli jsme spolu teprve krátce. Mám k dispozici i printscreen e-mailu, který má slova dokazuje a v případě potřeby odtajním i jméno příjemce. Asi na těch povídačkách ohledně jejího mnohomužství něco bude," doplnil pro ParlamentníListy.cz expřítel Kočí.

 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: azz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…