Jiří Ovčáček otevřeně promluvil o svém vztahu s Milošem Zemanem

08.04.2015 11:03

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček prozradil svůj vztah s Milošem Zemanem. Řekl, že vždy konzultuje s prezidentem předtím, než začne hovořit, jelikož prý nemůže mluvit sám za sebe. Ovčáček byl přítomen na přednášce fakulty sociálních věd UK, kde se mu studenti kladli nejrůznější otázky. Píše se na serveru Lidovky.cz.

Jiří Ovčáček otevřeně promluvil o svém vztahu s Milošem Zemanem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

Tázajícím se studentům prozradil například, že už ho prakticky nic nemůže překvapit za tu dobu, co pracuje jako hradní mluvčí. Na veškeré otázky jim tak odpovídal s přehledem.

Jiří Ovčáček sdělil studentům, že sdílí veškeré názory Miloše Zemana, jinak by to prý ani nefungovalo. „Ještě nikdy jsem se nesetkal s tím, že bych s nějakým jeho stanoviskem nesouhlasil,“ řekl Ovčáček. Prý jen výjimečně poradí prezidentovi s vyjádřením vyčkat, či zvolit o něco mírnější slova.

Celý text zde

Hradní mluvčí prý se Zemanem sleduje každý den televizní zprávy, kde si vyměňují názory a probírají různá témata. „Bavíme se klidně i dlouhé hodiny o filmech, o knihách, o všem možném. Někdy mě i pozve na večeři,“ řekl Ovčáček. Je prý s Milošem Zemanem přítomen například i při procházce v lese.

Ovčáček na přednášce také prozradil, že si s prezidentem tykají, Zemana prý považuje za svého přítele. Dle něj je to velice otevřený člověk, který prý umí pochválit, ale i zkritizovat. Miloš Zeman tak prý sleduje každou jeho tiskovou konferenci. Píšou LN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…