Jsem nešťastná z toho, co vidím. Poslankyně vážně o islámu a mužích v Evropě... Pokud ještě nějací jsou

30.11.2016 6:27

Poslankyně Jana Lorencová (ANO) se na svém profilu vyjádřila opětovně k migrační krizi. A to poměrně ostře. Diskuse na sebe nenechala dlouho čekat, a tak přilévala ještě do ohně.

Jsem nešťastná z toho, co vidím. Poslankyně vážně o islámu a mužích v Evropě... Pokud ještě nějací jsou
Foto: archiv
Popisek: Jana Lorencová

„Migranti chtějí také slušný život. Má někdo z nás snad pocit, že jim ho chceme upírat? Já tedy ani v nejmenším,“ řekla úvodem Lorencová. Vzápětí svůj text doplnila otázkou: „Co jim brání, aby se o slušný život přičinili u sebe doma? Kde se v nich bere ta do nebe volající drzost, s níž požadují, abychom jim jejich slušný život zajistili my?“ 

V diskusi pak následně ještě uvedla, že na rozdíl od mnoha svých kolegů tvrdí, že neexistuje nic takového, jako je umírněný islám. „Je pouze jeden Korán a jeden islám,“ řekla. Když pak jedna z diskutujících uvedla, že existuje-li také jen jedna varianta křesťanství, pak může mít Lorencová pravdu. „A jelikož to tak není, neměla byste takovou hloupost tvrdit,“ napsala. „Základ křesťanství je společný a hloupost tady právě tvrdíte vy,“ zareagovala ostře Lorencová.

„Je to tak, že jsou vychováváni od narození naprosto odlišně než naše civilizace a jim to připadá normální a přirozené, prostě podle nich jsme povinni se o ně postarat. Co je ale daleko horší, je přístup evropského etablishmentu, který na to přistoupil!“ rozhorlila se následně Lorencová. 

„Za koho provolává německá kancléřka Angela Merkelová hesla typu: My to zvládneme! Koho se na to ptala? Je to ještě větší drzost než ta, co projevují migranti. Ti mají aspoň nějaké vysvětlení pro své požadavky, například výchovu a koneckonců také Korán! Ale to je, co předvádí Německo, to je naprosto nepochopitelné,“ rozhorlila se Lorencová a na diskuse, které stranily Merkelové, pak uvedla, že ona má zdravý rozum.

„Jde nám teď o hodně, ne-li o všechno! Jsem dost nešťastná ze všeho, co okolo sebe vidím,“ sdělila také v diskusi Lorencová. Zdůraznila rovněž, že pro ni je to jiná civilizace a nemá v Evropě co pohledávat. „Zvláště ne tak, jak se tady chovají,“ sdělila.

Správní chlapi podle ní bojují proti nepříteli a chrání své ženy, domovy. „Ale možná se pletu a všechno je jinak,“ podotkla. Závěrem pak Lorencová uvedla, že se diví všem Evropanům, tedy těm, kteří si říkají muži. „Že se nechají těmi ‚migranty‘ tak zesměšňovat! Asi správní chlapi v Evropě vymřeli,“ uzavřela. 

Celý původní příspěvek Jany Lorencové:

Takže migranti chtějí "také! slušný život!? Má někdo z nás snad pocit, že jim ho chceme upírat? Já tedy ani v nejmenším. Jen mám doplňující otázku: Co jim brání, aby se o slušný život přičinili u sebe doma? Kde se v nich bere ta do nebe volající drzost s níž požadují, abychom jim jejich slušný život zajistili my?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …