Jsou snad domluvení? Tesco, PENNY, Albert i Kaufland. Najednou to samé všude

06.10.2023 13:45 | Monitoring

Tesco, PENNY, Albert i Kaufland. Jejich sociální sítě se normálně hemží slevami či soutěžemi. Ale v posledních několika dnech je téma shodné. Ekologie. Ať už ve formě šetření, zabránění plýtvání či vegetariánství. Velké řetězce různými způsoby začaly apelovat na své zákazníky, všechny najednou.

Jsou snad domluvení? Tesco, PENNY, Albert i Kaufland. Najednou to samé všude
Foto: Daniela Černá
Popisek: Potravinové sbírky se konaly v obchodních řetězcích

Všechny příspěvky jsou velice nedávné a mají shodné téma. Skoro jako by řetězce začaly s ekologickou kampaní najednou. „Věděli jste, že praním ve studenější vodě a na krátký cyklus ušetříte až 75 % energie? Prostředky na praní Ariel jsou díky unikátní technologii Cool Clean pro tento účel ideálním pomocníkem. Přejděte s Arielem na studenou i vy!“ to je reklama obchodního řetězce Albert, kterou dnes zveřejnil na facebookovém profilu.

Albert apeluje i na to, aby lidé tolik neplýtvali. „Občas se stane každému, že má pečivo natvrdlé. Když vám pečivo zbyde, máme pro vás 5 tipů, co z něj připravit. Třeba krutony, chleba ve vajíčku, zahuštění gulášů, chlebovou polévku. Anebo jednoduše strouhanku. Nedělejte z pečiva tvrďáky a pomozte nám neplýtvat!“

Penny Market hovořil pro změnu o vegetariánství, už tři dny zpátky „Být vegetarián neznamená jíst jen zeleninu, současná doba nabízí i mnoho skvělých alternativ místo masa. Jste vegetariáni, nebo jste team maso? Dejte nám vědět v naší anketě!“ vyzývá obchodní řetězec. 

„Mějte leták stále po ruce a nepropásněte nové akce!  Odebírejte náš leták přes aplikaci WhatsApp a každou neděli vám v telefonu přistane digitální leták, kterým šetříte nejen čas, ale také stromy!“ vyzývá v dalším svém příspěvku pro změnu Kaufland. 

„Podzim je tady. Shrabané listí můžete bez výčitek kompostovat v kompostéru. Kompostér však můžete využít i na zpracování dalšího zahradního i kuchyňského odpadu. I kompostování má ale svá pravidla. Víte, co do kompostéru rozhodně nepatří? Hlasujte, napište nám správnou odpověď, a vyhrajte 500 Kč na váš další nákup. Soutěžit můžete do neděle 8. 10. Projděte si také náš leták a objevte další skvělé nabídky, které při podzimním úklidu zahrady oceníte,“ píše Kaufland.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Že praním ve studenější vodě ušetříme až 75 % energie? - Ale teplá voda ničí patogeny, a tím i kožní problémy. Tahle všivárna je nesnesitelná., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseRuka Osudu , 06.10.2023 14:24:44

|  12 |  0

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…