Kalousek je vtipný. Nora Fridrichová otevřeně promluvila

25.06.2018 7:47

Moderátorka pořadu 168 hodin České televize Nora Fridrichová byla hostem pořadu Osobnosti plus Českého rozhlasu.

Kalousek je vtipný. Nora Fridrichová otevřeně promluvila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

V rozhovoru Fridrichová mimo jiné uvedla, že mezi politiky jsou i lidé se smyslem pro humor. Jak uvádí, v soukromí bývají politici ještě vtipnější a šarmantnější než před kamerou. Zároveň podotkla, že sice neví, kolik politiků u nás nepodstupuje mediální trénink, ale je přesvědčená, že ho dnes už má kdekdo. „A často je ona maska, se kterou předstoupí před kameru, dost odhadnutelná a moc se za ni nedostanete,“ míní. 

Původní text ZDE.

Anketa

Který předseda vlády sousedního státu je vám nejsympatičtější?

91%
hlasovalo: 6555 lidí

„V 168 hodinách a v reportážích, které v pořadu pouštíme, jsou ale politici tak trochu demaskováni,“ sdělila Fridrichová a jako příklad vtipného politika uvedla Miroslava Kalouska (TOP 09).

A poznamenala také to, jak vlastně politici její pořad vnímají. „Faktem je, že politici náramně kvitují, když se do našeho pořadu dostane jejich politický konkurent. V tu chvíli je podle nich demokracii učiněno zadost, takhle má fungovat veřejná služba – správně, bravo, braňme Českou televizi. Ale jakmile se pak dostanou do našeho hledáčku sami, tak to je jiná káva. To už jsme neetičtí. Český rozhlas má nepochybně tu samou zkušenost…“ sdělila s tím, že ví, že představa politiků o tom, jak by pořad měl vypadat, je naprosto odlišná. „A v některých pořadech, na jiných televizích, to je taky vidět,“ doplnila.

Fridrichová o sobě také prozradila, že je extrémně nedochvilná. Všichni v jejím okolí to vědí. „Něco mám v mozku nainstalováno nějak jinak,“ sdělila s tím, že už to řešila i s odborníky. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…